Haberler

Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi iki doz aşıya rağmen koronaya yakalandı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi'nin korona virüs aşısının iki dozunu da yaptırmasına rağmen korona virüse yakalandığı öğrenildi.

Korona virüs salgınına karşı en büyük umut olarak görülen aşılama çalışmaları tüm dünyada devam ederken, aşının etkinlik oranları da tartışılmaya devam ediyor.

Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi'den gelen haber, konuyla ilgili tartışmaları yeniden gündeme getirdi.

HASTANEYE YATIRILDI

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre 1 aydan bu yana Amerika'da olan ve kısa süre önce Türkiye'ye dönerek Göcek'te tekne sezonunu açan Çiğdem Simavi'nin son yaptırdığı PCR testi pozitif çıktı.

Yakınları tarafından hastaneye yatırılan Simavi'nin, korona virüs aşısının iki dozunu da yaptırmış olmasına rağmen hastalığa yakalandığı öğrenildi.

SON DURUMU AÇIKLANDI

Diğer yandan 82 yaşındaki Simavi'nin tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ağır olmadığı bildirildi. Simavi'nin aşının da etkisiyle hastalığı hafif atlatabileceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koç Holding Fenerbahçe Ali Koç Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

pratik işler:

Bazen zenginleride hasta olmuş gibi gösterip gari banların iyice umutlarını tüketiyorsunuz valla neredeyse inanasım var koronaya

8
14
yanıtYanıtla
by nokta :

inanmayan bir arkadaşım hasta oldu ailesine ve babasına bulaştırdı babası yoğun bakımda entübe şimdi çok pişman belki ömür boyu vicdan azabı çekecek ama o tren kaçtı geriye dönüş yok

yanıt18
yanıt2
mustafa özkan:

Bilim adamları defalarca açıkladı. Aşı hasta olmayı engellemiyor. Belirtiler daha az oluyor. Ağır gececekse grip tarzı geçiriyor hastalık.

12
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title