Haberler

Alanya Camide Spor Malzemesi Dağıtıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortak yürüttüğü 'Camiden spora' projesi kapsamında, yaz spor okullarına katılan 130 Kuran kursu öğrencisine camide spor malzemesi verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortak yürüttüğü 'Camiden spora' projesi kapsamında, yaz spor okullarına katılan 130 Kuran kursu öğrencisine camide spor malzemesi verildi. Alış Camii'nde Kuran kursuna katılan yaz spor okulu öğrencilerine, spor çantası ve tişörtleri Alanya Müftüsü Mustafa Topal ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak verdi. Alanya Müftüsü Topal, ilçede yaz Kuran kursuna 8 bin öğrencinin katıldığını söyledi. Din eğitimi alan öğrenciler arasında spor yapmak isteyenlerin de bulunduğunu dile getiren belirten Topal, Bu projeyle öğrencilerimizin bu isteğini gerçekleştiriyoruz. Kuran kursuna katılan öğrencilerimizin boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmesini sağlıyoruz. Çocuklarımızı boş ve zararlı işlerle ilgilenmekten alıkoymak adına çok yararlı bir proje olduğunu düşünüyorum dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tamrak da Bu proje kapsamında Kuran kursu alan öğrencilerimizi 2 yıldır sporla buluşturuyoruz. Yaz spor okullarına katılan diğer öğrencilerimizin spor malzemelerini kayıtlar sırasında vermiştik. Yaz Kuran kursuna katılan öğrencilerimizin malzemelerini ise din eğitimi aldıkları camilerde veriyoruz. Haftada 3 gün toplam 6 saat olmak üzere eğitim alacaklar. Yaz spor okullarımız 3 ay boyunca devam edecek diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mustafa Topal Alanya Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title