Haberler

Alaçatı'daki otelin kirasını ödemeyen Emre Altuğ icralık oldu

Güncelleme:

Alaçatı'da 2013 yılında açtığı otelin kira bedelini ödemeyince açılan mahkeme sonucu oteli tahliye eden sanatçı Emre Altuğ, 1 Ocak 2018'de ödemesi gereken borcunu ödemeyince icralık oldu.

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'un, kirasını bir türlü ödemediği otelden dolayıbaşı dertte. Ünlü şarkıcı, Alaçatı'da 2013 yılında açtığı otelin kira bedelini, taahhüt ettiği tarihte ödemeyince tekrar icralık oldu.

KİRA BEDELİNİ ÖDEMEDİ

2 Ocak 2019 tarihinde mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, 31 Temmuz 2019 tarihinde de borcunu ödemeyince yine icralık oldu. 1 Ocak 2013 tarihinde Alaçatı'da bir otel kiralayan ve Bay Sako adıyla işletmeye açan Emre Altuğ, kira bedelini ödemeyince mal sahipleri tarafından Çeşme İcra Hukuk Mahkemesinde açılan dava sonucu oteli tahliye etmişti.

Alaçatı'daki otelin kirasını ödemeyen Emre Altuğ icralık oldu

TAAHHÜT TARİHİNE UYMAYINCA YENİDEN İCRALIK OLDU

1 Ocak 2018 tarihinde kira bedelini ödeyeceğini taahhüt eden Emre Altuğ, taahhüt ettiği tarihte borcunu ödemeyince icralık olmuştu. 2 Ocak 2019 tarihinde mal sahipleri ile anlaşma sağlayan Altuğ, EA Prodüksiyon ve Dış Ticaret adlı şirketin yetkilisi ve müteselsil kefil olarak, mal sahiplerine 31 Temmuz vadeli 163 bin 107 lira ve mal sahiplerinin avukatı Doğan Deyirmenci'ye de yine aynı vadeli 18 bin 598 lira tutarında senet vermiş ve protokol imzalamıştı. Ancak 31 Temmuz 2019 tarihinde de iki senedin bedelini ödemeyen Emre Altuğ, senet vadesine ve protokole uymadığı için yeniden icralık oldu.

Alaçatı'daki otelin kirasını ödemeyen Emre Altuğ icralık oldu


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emre Altuğ Alaçatı Haberler

500

Yorumlar (35)

Cevap:

hangi ay sonundan bahsediyorsun maaşı aldığı gün para borçlara gidiyor bir hafta sonra tekrar borçlanmaya başlıyor sırça köşklerinizde ahkam kesmeyin

46
26
yanıtYanıtla
Asgari ücretli:

7 SENEDİR ASGARİ ÜCRETLİ OLARAK DİYORUM Kİ; BEN HİÇ BİR ZAMAN BORÇTAN KURTULAMADIM.BİLGİNİZE.SAYGILAR.

yanıt26
yanıt25
yeter ya:

borc demek namus demek bazilarin da olmayan sey sacma sapan kanunlar yuzun de sahte cek veren dalavere yapanlar ceza almiyor bence o kanunlari cikaranlar zarari ødeyecek senet yada borc da af olmayacak o borc ømur boyu uzerin de duracak amma nerde akp sacma kanunlar ile hep suclulari koruyor ve korudu onun icin sahte senet verenlerin borcunu akp ødeyecek yada kefil olanlar

4
42
yanıtYanıtla
Zubi:

kapa çeneni boş boş konuşma

yanıt35
yanıt2
Neva:

Bu sanatçılar da aldıkları parayi ise yatiriyorlar , tabii bu isi de yönetemiyorlar. Sonuç hep zarar , icra. Kiralık bir binada otel işletmek pek mantıklı değil.

29
0
yanıtYanıtla
Kamil dayı:

Aynen neva

yanıt1
yanıt0
Müfit:

Aleyna tilki haberi yokmu?

15
12
yanıtYanıtla
.........:

Hep kazanacak değil ya birazda ödesin!Ona bakarsan asgari ücretliye ay sonu metelik kalmıyor!

14
13
yanıtYanıtla
Yarcan:

anlaşılan işler kesat baksana 163 bin tl icralık olmuş

12
5
yanıtYanıtla
Psikopat avcısı:

Aynen

yanıt9
yanıt7
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title