Haberler

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Beni kendinle uğraştırma" sözlerine yanıt: Ben buradayım, adresim belli

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Demirden korksak trene binmezdik. Ben buradayım, adresim belli. Hapis çantam elimde. Benim için Silivri soğuk değil. Buyrun Recep Bey. Ama bu sinire gerek yok. Ben sana tavsiye vereyim, papatya çayına devam." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı ortak yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e, "Çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" demişti.

"BU ÜÇÜNCÜ TEHDİDİ"

Akşener, bugün Adıyaman'da gazetecilere yaptığı açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerine ilişkin konuştu. Akşener şunları söyledi: "Sayın Erdoğan'ın beni tehdidinizin üçüncüsü bu. Önce 31 Mart seçimlerine giderken 'Zaten bu bayanın dokunulmazlığı da yok, bu bayanı hapse gönderirim' dedin. Ben de hapis çantasını hazırladım çıktım ve 'buyur birader, ben buradayım' dedim. İkinci tehdit Rize'ye gittiğimizde 'Ey gelin hanım görürsün gününü' dedi. Ben Rize'ye gittim ve benim eşim de Rizeli. Orada ilçeleri gezdim bir tarafta AK Partililer bağırdı. Bu da ikinci tehdit, 'Bunlar iyi günlerin. Daha başına neler gelecek' demişti.

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Beni kendinle uğraştırma' sözlerine yanıt: Ben buradayım, adresim belli

"DEVRİ İKTİDARINDA EVİM BASILDI, BASANLAR BERAAT ETTİ"

Şimdi de 'Beni kendinle uğraştırma' diyor. Diyor ki 'Benim adım Tayyip Erdoğan bunun ne manaya geldiğini bilirsin.' Ben de diyorum ki Recep Bey neden bu kadar sinirlisin. Devri iktidarında benim namusuma şerefime sahibi olduğun televizyon kanalından iftira atıldı. Ben bununla ilgili mücadele ettim. Sen beni 4. gün aradın. Gereğini yapacağını söyledin. O iftirayı atan şerefsizlerin hepsi senin mahkemelerinde beraat etti. Devri iktidarında evim basıldı. Basanların hepsi beraat etti.

"BEN BURADAYIM, ADRESİM BELLİ"

Ey sayın Erdoğan, sen önce bunlara bak. Seni yanıltan yanındaki yalaka tayfasına bak. Sana yanlış bilgi veren, sana temel atma tiyatrosunu yaptıran yalaka tayfasını tehdit et. Sayın Erdoğan da beni iyi tanır ki ben bugüne kadar hiçbir tehdide pabuç bırakmadım. Demirden korksak trene binmezdik. Ben buradayım, adresim belli. Çantam elimde.

"PAPATYA ÇAYINA DEVAM"

Benim için Silivri soğuk değil. Buyrun Recep Bey, ama bu sinire gerek yok. Ben sana tavsiye vereyim, papatya çayına devam."

Akşener, dün akşam yaptığı paylaşımda, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerini kullanmıştı.

Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Beni kendinle uğraştırma' sözlerine yanıt: Ben buradayım, adresim belli

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Recep Bey Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500

Yorumlar (16)

Muhammet Akbulut:

REİSİM BUNUNLA VAKİT KAYBETME

310
217
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

bayan akşener ayna bak istersen sana kim nasıl gaz verıyorsa yavaşş ... kimler kimlere meydan okuyor kıyamet alameti bunlar...)))

245
181
yanıtYanıtla
Crkn Krl:

Niye kimsiniz ulan siz. Haşa Allah mısınızda size meydan okunmaz. Efendi gibi oyunuzu kullanın. Kime istiyorsanız verin. Madem demokratik bi ülke diyorsunuz o zaman boş konuşmayın

yanıt5
yanıt0
Mehmet Mirdeslioglu:

Zaman değerlidir meral aplaya degmez

219
124
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Şu kadının seviyesine inme sayın Cumhurbaşkanım, belliki senin üzerinden prim yapmaya çalışıyor.

142
83
yanıtYanıtla
Poyraz:

Meral apla masadan ayrıldın esdin gürledin ertesi gün tıpış tıpış geri gittin.

116
58
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Sn Akşener ne yaparsa yapsın güveni kaybetti. İP nin oyları eriyor. Böyle C.Başkanı ile atışması o oyları geri getirmez. Geçmiş olsun.

98
60
yanıtYanıtla
Takır Tukur:

Bu kararlı duruşunu Meral Akşener kılıçdaroğlunun adaylığında ve hdp ile olan ortaklıkta da gösterseydin. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsun. Sözde milliyetçi başka bişey değil. Tayyip Erdoğonla uğraşana kadar etrafında neler oluyor bir kafanı kaldır bak.

73
37
yanıtYanıtla
Ender Emir:

Burnu kafdaginda olunda gostermelik imanı gevşemiş hep özür af dileyen çok kişi var

23
28
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Ciddiye alınacak birisi değil bu kadın. O yüzden cevap vermeye bile değmez.

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title