Haberler

Aksaray Üniversitesi 14 yaşında

Güncelleme:

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, fiziki donanımı, bilimsel alanda ürettiği çalışmaları ve toplum merkezli faaliyetlerle ASÜ'nün, hızlı yükselişini sürdürdüğünü belirtti.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, fiziki donanımı, bilimsel alanda ürettiği çalışmaları ve toplum merkezli faaliyetlerle ASÜ'nün, hızlı yükselişini sürdürdüğünü belirtti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, her geçen yıl anlamlı bir büyüme sağlayabilmek adına çalıştıklarını ve eğitim öğretim alanında yaşanan tüm müspet değişimleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Yeni fakülteler, bölümler ve programlar kurduklarını, bunları yaparken de hayatta karşılığı olan bir büyüme planıyla hareket ettiklerini kaydeden Şahin, şunları kaydetti:

"14. yaşına erişen üniversitemiz, kendisi ile aynı dönemde kurulan üniversiteler arasında pek çok bakımdan üst basamaklarda yer almaktadır. Biz, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, üniversitemizi bugün bulunduğu yerden daha iyi noktalara taşımak arzusu içindeyiz. Bunun için de var gücümüzle ve tüm samimiyetimizle çalışıyor, üretiyoruz. Üniversitemiz, ülke genelinde ihtisaslaşma payesi alan 15 üniversiteden birisi olmuştur. Bu hususa ilişkin proje çalışmaları devam etmektedir. İhtisaslaşma ASÜ'yü ve şehri spor ve sağlık alanında bir üst faza taşıyacak ve alanında bir cazibe merkezi haline getirecektir. Bunun yanı sıra ASÜ, ülkenin en çevreci dördüncü üniversitesidir. Ağaçlandırma, çevre düzenlemeleri, bisikletli ulaşım, enerji kullanımı gibi parametrelere ilişkin yaptığımız yatırımlar, en çevreci üniversiteler sıralamasında yer almamıza katkı sunmuştur. İyi ve güzel tüm işleri hem akademik, hem de idari personelimizle birlikte gerçekleştirdik. Biz, şehrimize, milletimize ve ülkemize faydalı olmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Her yıl bir öncekinden daha iyi bir noktaya gidiyoruz. Sonraki yılın bu yıldan çok daha iyi olması için tüm samimiyetimizle çalışmayı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Üniversitesi Yusuf Şahin Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title