Haberler

Aksaray'da Meydana Gelen Kazada Hayatını Kaybedenlerin Amacı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Aksaray'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden sürücü Mehmet Deliaslan ile kız arkadaşının oğlu Mehmet Uğur Kuruk'un, güvercin almaya gitmek için yola çıktıkları ortaya çıktı. Kazada 9 kişi yaralandı.

AKSARAY'da 3 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden sürücü Mehmet Deliaslan (25) ile kız arkadaşının oğlu Mehmet Uğur Kuruk'un (13), Kırşehir'den Niğde'ye güvercin almaya gittikleri ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 22.20 sıralarında Ankara-Niğde Otoyolu Ortaköy gişeler yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Aksaray'a tarım işçisi olarak giden Ferdi Taş (33) yönetimindeki 01 FOB 665 plakalı otomobilin lastiği patladı. Ferdi Taş ile araçtakiler, patlayan lastiği değiştirmek için otomobilden indi. Bu sırada Mehmet Deliaslan'ın kullandığı 51 KZ 102 plakalı otomobil, Taş'ın aracına arkadan çarptı. Hüseyin Büyük (42) yönetimindeki 01 ABV 283 plakalı hafif ticari araç da her iki otomobile çarptı.

9 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada sürücülerden Mehmet Deliaslan ile yanındaki Mehmet Uğur Kuruk, hayatını kaybetti. Diğer sürücü Ferdi Taş, yanındaki Havin Taş (14), Muharrem Taş (19), Narin Taş (9), Bektaş Taş (7), Mahsuni Ateş (29), Tekin Eşme (25) ve Bektaş Taş (7) ile diğer araç sürücüsü Hüseyin Büyük yaralandı. İhbarla kaza yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı; durumlarının iyi olduğu bildirildi.

ARAYIP, GERİ DÖNMELERİNİ İSTEMİŞ

Mehmet Uğur Kuruk'un, Mehmet Deliaslan'ın bir süre önce evlenmek için istemeye gittiği kız arkadaşı Özlem Tok'un oğlu olduğu ortaya çıktı. Deliaslan'ın, Mehmet Uğur'a, 'Gel sana takla güvercini alalım' diyerek Kırşehir'den Niğde'ye gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Durumdan habersiz olan Özlem Tok'un ise Deliaslan'ı telefonla arayıp, oğlunu götürmesine tepki gösterip, geri dönmelerini söylediği belirtildi.

MEHMET'İN BABASINDAN ESKİ EŞİNE TEPKİ

Öte yandan kazayı duyup gelen Mehmet Uğur Kuruk'un babası Yaşar Kuruk, hastanenin acil servisi önünde bekleyen eski eşi Özlem Tok'a, tepki gösterip, saldırmak istedi. Polis ve güvenlik görevlileri, araya girip, saldırıyı engelledi. Cenazeler, otopsinin ardından Kırşehir'e gönderilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uğur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title