Haberler

Akkim, Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu ile Aile İçi İletişim Semineri Düzenliyor

Güncelleme:

Akkök Holding bünyesinde faaliyet gösteren Akkim, halka açık seminerlerine devam ediyor. Psikiyatrist ve Yazar Gülseren Budayıcıoğlu, 10 Ocak'ta Yalova'da aile içi iletişim konulu seminer verecek.

Akkök Holding bünyesinde faaliyet gösteren Akkim, halka açık seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda Psikiyatrist ve Yazar Gülseren Budayıcıoğlu, 10 Ocak'ta Yalova'da halka açık seminer verecek.

'Aile içi iletişim" başlığıyla düzenlenecek halka açık seminerde Gülseren Budayıcıoğlu, aile içi iletişimde sağlıklı ilişkilerin önemini vurgulayacak. Çatışma yönetimi, sağlıklı iletişim becerileri ve aile üyeleri arasındaki bağları güçlendirmek gibi önemli konuların konuşulacağı seminer, halkına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Psikiyatri alanındaki çalışmalarının yanı sıra, çok satanlar arasına giren ve TV dizileri çekilen pek çok romanı bulunan Gülseren Budayıcıoğlu, Yalova'da 10 Ocak'ta saat 19: 00'da Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde seminer verecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülseren Budayıcıoğlu Akkök Holding Yalova Akkim Eğitim Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title