Haberler

Akhisar Ring Yolu Büyükşehir'le Can Buldu

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçe merkezindeki 1300 metre uzunluğundaki ring yolunu, 60 bin metrekarelik parke taşı döşemesiyle yeniledi.

Yolda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hizmetleri ilçe geneline yayacaklarını belirterek, ring yolunun ışıklandırma ve peyzajını da yapacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 bin metrekarelik parke taşı döşenen ring yolunda incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e incelemelerde Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daire başkanları, meclis üyeleri, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile şube müdürleri eşlik etti. Ring yolunda Efendi Mahalle Muhtarı Halil Ay tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, ilgisi nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Aydınlatma ve Peyzaj da Yapılacak

Akhisar'da önemli çalışmalar yürüttüklerini ve bu çalışmaları ilçe geneline yayacaklarını anlatan Başkan Ergün, 1300 metre uzunluğundaki yolda 60 bin metrekarelik parke taşı döşendiğini söyledi. Yolun peyzajıyla aydınlatmasının da yapılacağını belirten Başkan Ergün, ilçenin hak ettiği hizmetleri alacağını vurguladı. Hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür eden Efendili Mahallesi Muhtarı Halil Ay da, Başkan Ergün ve ekibine teşekkür etti. Yoldaki incelemelerin ardından Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye malzemesi, kadınlara da şal hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Halil Memiş Akhisar Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title