Haberler

Akhisar'da Oto Hurdalığı Önünde Silahla Havaya Ateş Edildi, 3 Kişi Yakalandı

Güncelleme:

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, oto hurdalığı önünde silahla havaya ateş eden 3 kişi polis tarafından yakalandı. Olay yerinde yapılan aramada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

MANİSA'nın Akhisar ilçesinde, oto hurdalığı önünde silahla havaya ateş eden, polis ekiplerinin geldiğini görünce kaçmaya çalışan 3 kişi yakalanıp, gözaltına alındı.

Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesi'nden dün saat 21.00 sıralarında silah sesleri gelmesi üzerine çevredekiler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Sanayi Sitesi 31. Blok'taki bir oto hurdalığına gelen polis ekipleri, kendilerini fark eden 3 kişinin kaçmaya çalıştığını fark etti. Polis, Z.U., H.A. ve S.H.'yi peşlerine düşüp, yakaladı. Polisin olay yerinde yaptığı aramada çok sayıda boş kovan ve av tüfeği fişeği bulundu. Oto hurdalığı çevresindeki aramada ise ruhsatsız 1 tabanca, 2 av tüfeği, 43 mermi, 31 fişek ve çok sayıda boş kovan ele geçirildi. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Manisa Güvenlik Yakalama Gözaltı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title