Haberler

Akçağlayanlılar Umutlu

Güncelleme:

Yıldırım Akçağlayan Mahalleli bayanlar önceki gün Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti.

"MHP Yıldırım İlçe Kadın Kolları'mızın Akçağlayan'lı hanımlar ile birlikte 6 Ağustos 2012 tarihinde Sayın Vali Şahabettin Harput'a yaptıkları teşekkür ziyareti ile ilgili açıklamadır"

Akçağlayan'da kötü durumda bulunan Ladin Parkı'ndaki sorunlara el atan Yıldırım MHP Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Yağız ve yönetimi Vali Sayın Şahabettin Harput'un parktaki sorunların çözümlenmesi için verdiği talimatın ardından oluşan gelişmeleri memnunlukla karşıladıklarını belirterek, Vali Harput'a teşekkür etti.

Vali Amca teşekkür ederiz çiçeği ile Vali Harput'u makamında ziyaret eden Akçağlayanlı bayan ve çocukları, Sayın Harput kapıda karşıladı.

Makamından kalkarak, çocukları tek tek öpen Sayın Harput; duyarlı insanlar olmalarından ötürü bayanlara teşekkür ederek; " Mahallesine, sokağına, caddesine sahip çıkan insanlar beni çok sevindiriyor. Bana neci, aman ne olacakçı olmayan insanlarla bu ülke gelişecek. Akçağlayan'daki parkın sorunlarına el atmanız ne kadar duyarlı olduğunuzu ortaya koyuyor. Bizim işimiz halkımızın güvenli ve rahat bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Merak etmeyin talimat verdim ve parkın istediğiniz şekilde olması için de takipçisi olacağım."dedi.

Bayanlar ve çocuklar izin isteyip kalkarken; Vali Sayın Şahabettin Harput; "Size bir müjde vereyim, bugünden itibaren sizin bölgede dahil olmak üzere, Bursa'nın bazı yerlerinde içki içme yasağı getirdik. Bundan sonra emniyet teşkilatımız da o bölgede daha sıkı önlemler alacak" açıklamasında bulundu.

Akçağlayan Mahalle halkı adına konuşan Yıldırım MHP Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Yağız'da, bu olaya kesinlikle siyasi olarak bakmadıklarını ve özellikle çocukların korku ile parka gitmelerini doğru bulmadıkları için gerekenin yapılmasını istediklerini belirterek; "Sayın Valim; ne yazık ki; anneler rahat değil. Çocuklar korku içinde parka gidiyorlar. Özellikle parkın yan tarafında ormanlık var ve orada kendini bilmez insanlar içki içiyor, insanlığa yakışmayacak davranışlarda bulunuyor. Biz, buralara önlem alınmasını istiyoruz. Sizin bu olaya el atmanızla değişiklik başladı. Akçağlayanlılar biliyor ki, Ladin Parkı'nda sorunlar ivedilikle çözülecek, aileler ve çocuklar güvenli, huzurlu bir şekilde parka gidecekler."

Görüşmelerin ardından, çocuklara çikolata armağan eden Vali Harput; duyarlı bayanlara bir kez daha teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Hülya Yağız Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title