Haberler

Akçaabat'ta Atatürk Heykeline Balyozlu Saldırı Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 11 suç kaydı bulunan S.V.'nin Atatürk heykeline balyozla saldırdığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Şüpheli gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

TRABZON'un Akçaabat ilçesinde 11 suç kaydı olduğu belirlenen S.V.'nin (36) Atatürk heykeline balyozla saldırdığı anlara dair cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 17 Temmuz'da ilçe belediye binası önünde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen S.V., balyozla Atatürk heykeline saldırdı. Heykelin bacak kısımlarını parçalayıp, bölgeden uzaklaşan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Hasar gören heykel onarıldı. Gözaltına alınan ve 11 farklı suç kaydı bulunduğu belirlenen şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

BAŞKAN EKİM'DEN KINAMA

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, saldırıyı kınayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türk Milleti'nin büyük önderidir. Bu tür saldırılar, Türkiye'nin değerlerine ve birlik beraberliğine zarar verir niteliktedir. Atatürk, Türkiye için çok değerli bir lider olduğu gibi, ulusal değerlerimize olan saygıyı da temsil etmektedir. Kendini bilmezler tarafından yapılan çirkin saldırılar; doğrularımızı, inançlarımızı ve değerlerimizi değiştirmeye yetmeyecektir. Milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı olan Akçaabat'ımızın adının bu tür olaylarla anılması da hem Akçaabatlı hemşehrilerimi hem de bizleri derinden üzmüştür. Güzel ilçemiz Akçaabat'ımızda bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederek bir kez daha yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadığımı belirtmek isterim dedi.

BALYOZLU SALDIRI KAMERADA

Tepkilere neden olan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Çevredeki bir binadan cep telefonu kamerasıyla kayda alınan görüntüde; şüphelinin elindeki balyozla anıtın bacaklarının ön ve arka kısmına defalarca vurduğu, ardından bir süre de heykel önünde oturduğu yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Akçaabat Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title