Haberler

Ak Partili Yurttaş: Bizim Ruhumuzun Rengi Merhamettir

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz HzAK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir"...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz HzAK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Kutlu Doğumunun bin 442. yılını milletçe birlik, beraberlik ve sevinç içinde kutlamaktayız. Bizim ruhumuzun rengi merhamettir. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Yurttaş, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yurttaş, "Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Kutlu Doğumunun bin 442. yılını milletçe birlik, beraberlik ve sevinç içinde kutlamaktayız" dedi.

Yurttaş mesajına şöyle devam etti:

"Biz, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak hepimiz birbirimizin kardeşiyiz. Rabbimiz bir, dinimiz bir, kitabımız bir, kıblemiz bir, vatanımız bir, bayrağımız bir, camimiz bir ve aynı safta omuz omuza duruyoruz. Bütün bu birlikteliklere sahip olan bizleri bölmek, aramıza fitne tohumları sokmaya çalışmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Biz, rahmetin varlıkların bütününü kuşattığı bir dünyanın, bir medeniyetin insanlarıyız. Bizim ruhumuzun rengi merhamettir. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz.

Etrafına ışık saçan yüce bir kandil gibi olan Peygamber efendimizi sevmek, imanımızın bir cüzü ve O'nun övülmüş ümmetinden olmanın bir gereğidir. Sevgili Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir iklimi tebliğ etmiştir."

Kutlu Doğum Haftası'nın kutlanmasındaki en büyük amacın İslam'ı ve onun Peygamberi Hz. Muhammed'i iyi anlayıp, idrak etmek olduğunu belirten Yurttaş, "Rabbim aramızdaki kardeşliği daha ileri götürmeyi, birbirimize merhamet duyguları beslemeyi, birbirimizin ihtiyaçlarını gidermeyi, sıkıntılarımıza çare olmayı nasip etsin" dedi. Yurttaş, şunları söyledi:

"Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İnsanlığı, içinde bulunduğu karanlık dünyadan kurtarmak; onlara kılavuzluk yaparak yollarını aydınlatmak üzere ışıklar saçan bir kandil olarak seçilmiş ve vazifelendirilmiş olan sevgili Peygamberimiz (S.A.V)'in Dünyaya teşriflerinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası'nın saygıdeğer Manisa halkımıza, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, sevgi, huzur ve hayırlar getirmesini dilerim." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title