Haberler

AK Partili Vekil, Davutoğlu'nun Elini Sıkmadı

Güncelleme:

Merve Kavakçı'nın ablası Ravza Kavakçı, aday tanıtım toplantısında Ahmet Davutoğlu'nun elini sıkmadı.

AK Parti'nin Ankara'daki milletvekili adaylarını tanıtma toplantısında ilginç bir olay yaşandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili adaylarını sahneye çağırıp tanıtırken hepsiyle tek tek tokalaştı.

DAVUTOĞLU'NUN ELİ HAVADA KALDI

Ancak partinin İstanbul Milletvekili olan ve 1 Kasım'daki seçim için yeniden aday gösterilen Merve Kavakçı'nın ablası Ravza Kavakçı Kan, Başbakan Davutoğlu ile el sıkışmadı.

Davutoğlu'nun eli havada kalırken Ravza Kavakçı Kan ise elini göğsüne bastırarak selam verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Merve Kavakçı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (517)

FIRFIR:

KURAN DA VARMI DİYOM ULAN KUARAN DA VARMI HASTA ETMEYİN BENİ , BAŞLARIM HOCALARINIZDAN , KURANDA VARMI AYET NUMARASI VERİN BEYİNSİZLER

6
103
yanıtYanıtla
right:

Ulan gerizekali furfir. Nisa suresini nur suresini oku aklını başına topla. Kimsenin inancı seni ilgilendirmez. Yargılamakda sana ddüşmez aptal. Sen kendini ne saniyon mal. Ermeni rumlara llafın yok muslumana gelince ancak senin gibi salaklar boş boş konuşurlar.

yanıt1
yanıt0
???Mobil-ANDROID:

Elini vermemen gerektiğini öğrenmişsin sayın Kavakcı umarım bir bayan olarak oralarda olmaman gerektiğini de öğrenmen uzun sürmez oki (dindarsın goya )

40
8
yanıtYanıtla
el mel bahane:

çok haklısın kardesim elini vermek günahsa böyle bir çizgin varsa kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıyan cumhuriyet rejiminin tanıdığı haklardan da yararlanmayarak millet vekili olmaya kalkmayacaksın ülke işleriyle uğraşmak el sıkışmaktan utanan zihniyete 10 numara büyük gelir.

yanıt2
yanıt1
Istanbullu:

Bunlarin her seyi gosteris kontejana almasalardi twt I kapatir turbani cikarir iktidara laf soyler kacar.ben akp nin icinde dine inan muhafazakar toplasam yuzde onu gecmez hepsi cebe calisiyor inanclarida paraya endeksli gerisi yalan..

42
5
yanıtYanıtla
Bu sene oyumu degistirdim.:

Akpden baska gercekten ulkeyi yonetecek bir parti daha yokmus..

12
32
yanıtYanıtla
Ibillerli:

rahmetli Sn . Ecevit, bu kadinin ablasini zamaninda Mecliste protesto ettiginde haksiz degildi, nedense bu Kavakcilar Türkiyeye özel gönderilmisler.

29
15
yanıtYanıtla
Cahil:

Dinen mahremin olmayanla muda daha etmek caiz mi. Sen önce İslami öğren. Herkesin din ve hayatına saygılı ol. Teröristler mecliste laf yok ama müslüman bacılara laf var

yanıt4
yanıt2
Alperuí:

Örnek bir davranis

25
18
yanıtYanıtla
XXL:

Sayın vekilin tokalaşmaması çok güzel. Olması gereken bu. Ancak fazlaca eğilip ve bükülmesi tuhaf.

12
30
yanıtYanıtla
Tüm 517 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title