Haberler

AK Partili Belediye Başkanı, CHP, MHP ve İYİ partili başkanları davet edip projelerini gezdirdi

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlarına belediye hizmetleri ve projeleri ile ilgili yerinde bilgilendirmelerde bulundu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlarına belediye hizmetleri ve projeleri ile ilgili yerinde bilgilendirmelerde bulundu.

Sabah kahvaltısı ile başlayan programda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin Süleymanpaşa İlçe Başkanlarına belediyenin proje, hizmet ve hedeflerine ilişkin bilgiler veren Başkan Yüksel, ilçe başkanları ile fikir alışverişinde bulundu.

Mecliste grubu olan parti başkanları katıldı

AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin, CHP İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Darıcı'nın katılımı ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in ev sahipliğinde gerçekleşen program kapsamında Kumbağ, Altınova, 100. Yıl ve Hürriyet Mahallelerinde gerçekleştirilen proje ve hizmetlere ziyaretler gerçekleştirildi.

Kumbağ Mahallesi'nden başlayan ziyaretler, Barbaros ve Altınova Mahallelerinde gerçekleştirilen projelerle sürdü. Turistik mahallelerde gerçekleştirilen sahil düzenlemeleri ile ilgili ilçe başkanlarını bilgilendiren Yüksel, Süleymanpaşa'nın kıyı şeridini kısa süre içinde ilçeye yakışan bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Aşevi ve gençlik merkezine ziyaret

Daha sonra 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan ve sadece 2 ayda inşaatı bitirilerek hizmete başlayan Op. Dr. Adem Dalgıç Aşevi ve Hayır Çarşısı'nda incelemelerde bulunan heyete bilgi veren Yüksel, 5000 kişilik günlük kapasiteye sahip aşevinden her gün 1000 ihtiyaç sahibinin evine 4 kap sıcak yemek servisi yaptıklarını belirtti.

Başkan Yüksel, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan ve tamamen yenilenerek gençlerin hizmetine sunulan Ahmet Aygün Gençlik Merkezi Spor Tesisleri'ne yapılan ziyarette ilçe başkanlarına gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yüksel yeni sahil şeridi hakkında bilgi verdi

100. Yıl Mahallesi'ndeki yatırımların ardından yapımı süren ve kısa sürede tamamlanması planlanan Alkaya sahilindeki yürüyüş yolu projesini de gzen bulunan heyete projenin detaylarını aktaran Yüksel, bölgede yaşayan vatandaşların palmiye ağaçları altında deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ve bisiklet turu yapabileceklerini ifade etti.

Son durak Rumeli İskelesi

İlçe Başkanları ile gerçekleştirdiği inceleme gezisini Rumeli İskelesi'nde sonlandıran Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa'nın yeni yaşam, eğlence ve dinlence merkezinde, ilçe başkanlarına iskelenin yenilenerek ilçeye kazandırılması sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Yüksel, programın sonunda Süleymanpaşa'nın vizyon projelerini yerinde görmek üzere zaman ayıran ilçe başkanlarına teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Cüneyt Yüksel Süleymanpaşa MHP Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title