Haberler

AK Parti'nin Bodrum Adayı: Paran Varsa Sabaha Kadar İç

Güncelleme:

Bodrum'un AK Partili Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, "Karaciğerin sağlamsa, cebinde de paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç" dedi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, "Kimsenin giyimiyle, kuşamıyla, düşüncesiyle, fikriyle işimiz gücümüz yok. Herkes istediği gibi yaşar. Diyorum ki pankreasın, karaciğerin sağlamsa, cebinde de evinin, çocuklarının rızkını zedeleyecek, bir sıkıntı olmayan paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç" dedi.

"SUYUN TONU 1 LİRA OLACAK"

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı, Nurol Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya, Gümüşlük Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Tire, Göltürkbükü Belediye Başkanı AK Partili Halil İbrahim Kaynar, Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe başkanı Akif Demiröz ve partililer katıldı. Turgutreis'te 1999-2009 yılları arasında 2 dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, partililere çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Yazgan, "İnsanlarımıza 2002 yılından bugüne AK Parti iktidarlarının ülkemize kazandırdıklarını anlatacağız. Eğitimde ve sağlıkta yapılan devrimleri anlatacağız. Koltuğa oturduğum günden itibaren yarımadanın her köşesinde suyun tonu 8 değil 1 lira olacak. Zor durumda yaşayan insanlarımıza sahip çıkmak için geliyorum" diye konuştu.

"PARAN VARSA SABAHA KADAR İÇ"

Yaşam tarzıyla ilgili bir sorunları olmadığını anlatan Yazgan, "Kimsenin giyimiyle, kuşamıyla, düşüncesiyle, fikriyle işimiz gücümüz yok. Herkes istediği gibi yaşar. Diyorum ki pankreasın, karaciğerin sağlamsa, cebinde de evinin, çocuklarının rızkını zedeleyecek bir sıkıntı olmayan paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç. Sana mani olan yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Server Yazgan Ak Parti Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (3)

HATIRLAYAN HATIRLARyasins_2000@hotmail.com:

BAŞKAN ALİ SERVER YAZGAN HEM DÜRÜST HEM CANDAN İNSAN DOĞRULUK VE HALKTAN YANA OLAN BAŞKAN ALİ SERVER YAZGAAAN. diye seçim şarkısı vardı 5 sene olmuş sokaklarda aynı şarkıyı duymaktan hafızama kazınmış hala atamıyorum hafızamdan. o neydi öyle yaa umarım bu seçimlerde bu şarkılar gibi işkenceler yaşanmaz.

13
1
yanıtYanıtla
KELkkkkk@hotmail.com:

Ya bunlar her şeyde böyle, köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı derler sonra insanların ümüğünü sıkarlar.

8
1
yanıtYanıtla
HALMENhalilx_mnn@hotmail.com:

ALİ SERVER YAZGAN DÜRÜST ÇALIŞKAN CANA YAKIN BİR İNSANDIR. TURGUTREİSİ 10 YIL BOYUNCA CENNET YAPTI ENGELLİYE EVSİZE AÇ OLANA FAKİRE HERZAMAN YARDIM ETTİ OKUYAMAYANI OKUTTU O VARKEN TURGUTREİS YIL BAŞINA ANNELER GÜNÜ KADINLAR GÜNÜN VB GÜNLERDE ŞENLİKLER YAŞARDI HERKES BİRBİRİYLE TANIŞIRDI 20 YIL İLERİ GÖTÜRDÜĞÜ TURGUTREİSİ O GİTTİKTEN SONRA 5 YILDA 30 YIL GERİLETTİLER YAZIKLAR OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title