Haberler

AK Parti Yunusemre Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı olağan kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı olağan kongresi gerçekleştirildi.

Manisa Kültür Sitesi Lale Salonu'nda düzenlenen kongrede mevcut başkan Zafer İkinci yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kongreye katılan AK Parti MKYK Üyesi Zeyid Aslan, yaptığı konuşmada, CHP'li vekillerin açıklamalarına tepki gösterdi.

Aslan, Arakan'da yaşanan olayların zulüm olduğunu ancak CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin Arakan'da yaşananların zulüm olmadığını açıkladığını anımsatarak şunları kaydetti:

"Arakan'da yaşanan bu zulüm karşısında maalesef içimizdeki bir siyasi partinin genel başkanlığına aday olmuş bir milletvekili çıktı ne dedi biliyorsunuz değil mi? Dedi ki, 'Arakan'da masum insanlar falan öldürülmüyor. Arakan'da teröristler öldürülüyor.' Bu milletin zekasıyla alay mı ediyorsunuz Sayın İnce. Tüm dünyanın gördüğü bir zulmün karşısında maalesef muhalif partinin bir milletvekili çıkıyor ve 'Burada zulüm yok, burada bir mücadele var' diyor."

Aslan, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA açıklamalarını da eleştirerek, "Bir ülkede milli hükümet olmalıdır. Ama bir ülkede aynı zamanda da milli muhalefet olmalıdır." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e de seslenen Aslan, şöyle konuştu:

"CHP'de bir grup başkanvekili arkadaşımız var. Duyduğu her söze cevap vermekle meşgul. Mecliste konuşulan her şeye cevap veren bir isim. Değerli Özgür Özel kardeşim sana buradan sesleniyorum. Senin aynı çatı altında siyaset yaptığın insanlardan birisi, tüm dünyanın zulüm kabul ettiğine zulüm değil, terörle mücadele diyor. Bir diğeri tüm dünyanın terör dediği bir hadiseye, bu ülkenin mücadelesini sürdürmesini alçaklık olarak değerlendiriyor. Senin bunlara söyleyecek bir sözün yok mu. Bunlara verecek bir cevabın yok mu?"

Kongreye, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Koordinatörü İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Semra Kaplan Kıvırcık katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre Ak Parti Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title