Haberler

AK Parti tam kadro sahada

Güncelleme:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, milletvekilleri ve yöneticiler, yapımı devam eden onarım, güçlendirme ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, milletvekilleri ve yöneticiler, yapımı devam eden onarım, güçlendirme ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirten Başkan Ceyhun, "Milletvekilerimiz İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile Kütahya İl Genel Meclisi Başkanımız Musa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Fatih Oruç, Aslanapa İlçe Başkanımız Sayın Cafer Bayrak, köy muhtarlarımız, ve meclis üyelerimiz, Genel Sekreterimiz Murat Koyak ve İl Özel İdaresi teknik heyeti ile birlikte Kumarı mahallemizde yolun devamı olan 13 kilometrelik Pullar, Bayat, Dereköy yol ayrımı arası yokuş yolu grup yolumuzdaki altyapı ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledik. Altyapı güçlendirme ve onarım çalışmaları yıllara sari olarak yapılmakta olup çalışmanın sonucunda 4 kilometrelik grup yolunda kısalma, viraj ve rampalarda uygun eğim sağlanarak hemşehrilerimizin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirecektir. İl Özel İdaremiz tarafından milyon 300 bin TL maliyet belirlenen yol çalışmalarımız aynı zamanda 20 köyümüze de hizmet verecektir. Kütahyamız için çalışmaya, hizmet üretmeye devam.Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İshak Gazel AK Parti Kütahya Ceyhun Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title