Haberler

AK Parti'nin Tüm İlçeleri ile Beraber Aldığı 5 Şehir

Güncelleme:

AK Parti; Ordu, Sakarya, Kocaeli, Tokat ve Düzce'de il merkezi ve tüm ilçeleri kazandı.

AK Parti 2014 yerel seçimlerinde Ordu, Sakarya, Kocaeli büyükşehirleri ile Tokat ve Düzce illerinde merkezi ve tüm ilçeleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

ORDU

Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı 44 yaşındaki Enver Yılmaz kazandı.Geçtiğimiz yıl büyükşehir olan ve bu yıl ilk kez büyükşehir belediye başkanını seçen Ordu tercihini Ak Partili Enver Yılmaz'dan yana yaptı. 2 dönemdir CHP'li Seyit Torun'un belediye başkanlığını yaptığı Ordu'nun ilk büyükşehir belediye başkanı olan evli ve 2 çocuk babası Enver Yılmaz, parti binasında tebrikleri kabul ettikten sonra, seçim otobüsünün üstüne çıkarak bir konuşma yaptı.
Hukukçu olan Yılmaz, "Bütün Ordu halkına teşekkür ediyorum. Şu anda kesin olmayan ve bize gelen sonuçlara göre Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandık. Yarından itibaren kolları sıvayıp çalışmalara başlayacağız" dedi. CHP'li Seyit Torun ise ikinci sırada yer aldı.

SAKARYA

AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu, Büyükşehir ve 16 ilçede belediye başkanlıklarını adaylarının kazandığını bildirdi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Gayriresmi sonuçlara göre kent genelinde yüzde 57 oranında Büyükşehir Belediyemizde birinci parti olduğumuzu gösteriyor" dedi.
Uncuoğlu, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarını anbean takip ettiklerini söyledi. Kentteki sandıkların büyük bölümünden sonuçları aldıklarını belirten Uncuoğlu, şöyle konuştu: "Yazılı olarak aldığımız bütün sonuçlar hamdolsun Sakaryamızda sandıkların üçte bir oranında açıldığı resmi sonuçlara yansıyan kısım. Gayriresmi sonuçlara göre kent genelinde yüzde 57 oranında Büyükşehir Belediyemizde birinci parti olduğumuzu gösteriyor. Küçük ilçelerimizin sandık sonuçlarını tamamen aldık. Diğer ilçelerimizin tamamında da açılacak sandıkları hesaba kattığımız zaman, kapanacak fark yok. O yüzden gönül rahatlığıyla söylüyorum ki Sakarya'nın 16 ilçesinde de AK Parti olarak Allah'ın izniyle kazanmış durumdayız."

"DEMOKRASİ BAYRAMI"

Uncuoğlu, seçim sonuçlarını almaya devam ettiklerini dile getirerek, "Bu seçimler, her türlü gayrete, olumsuz girişime rağmen demokrasi bayramı olarak tarihe yazıldı" dedi.
Uncuoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bu seçimler, Türkiye siyasetini manipüle ederek dizayn etmenin mümkün olmadığını gösterdi. Çok önemli, tarihi bir dönem geçirdi Türkiye. İnşallah sonuçları itibarıyla bu sorumluluk bilinciyle önümüzdeki 5 yıl, insanımız için, hangi partiden olursa olsun, hizmete devam edeceğiz. Bize gösterilen bu teveccühü, tüm vatandaşlarımıza hizmet olarak göstereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun."

KOCAELİ

KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti Adayı İbrahim Karaosmanoğlu kazandı. Karaosmanoğlu, en yakın rakibi CHP'li adaya büyük fark attı.
Yapılan oy sayımına göre yüzde 49'unu alan Ak Parti adayı İbrahim Karaosmanoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre üçüncü dönem belediye başkanı seçildi. Ahlak Bilgisi öğretmenliğinden emekli olan 62 yaşındaki İbrahim karaosmanoğlu, evli 5 çocuk babası.

TOKAT

Tokat'ta resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti merkezle birlikte 11 ilçede seçimi kazandı.
Cumhuriyet Meydanı'nda seçim zaferini kutlayan AK Parti'liler 'Dombra' parçası ile coştu. Partililer 'Vur vur inlesin, Pensilvanya dinlesin', 'Tokat'ın gururu Eyüp Eroğlu' sloganları attı. Davullu zurnalı kutlamalarda hava fişek gösterisi yapıldı. Bazı partililer ise konvoy yaparak seçim zaferini kutladı. Meydanı dolduran partililere konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Adem Çelik, 12-0 yaparak Tokat gibi cevap verdiklerini kaydetti. AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ise konuşmasında Tokat'ın her bir ilçesinde ayrı bir sevinç ve heyecan olduğunu söyledi. AK Parti Tokat Milletvekili Şükrü Ayalan da konuşmasında bu zaferin milletin zaferi olduğunu belirterek, 'Bu zafer bütün şer güçlere karşı mücadeleden eden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferdir. Neden bu kadar heyecanlıyım biliyor musunuz? İki şeyden dolayı. Birincisi Tokat'ın bütün ilçelerinde 12-0 yaptık onun için. İkincisi bütün şer odakları dünyanın her tarafında Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi alaşağı etmek isteyen bütün şer odakları bir araya geldiler. Ama Allah'ın izni milletin desteği ile Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti dimdik ayakta. CHP, MHP, bazen SP, Pensilvanya, Yahudi lobileri kim varsa yanlarına aldılar. Eğer bir parti kuracaksanız, topunuz bir parti olun öyle gelin' diye konuştu.

"TOKATLILAR DESTAN YAZDI"

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise konuşmasında Tokatlıların destan yazdığı kaydetti. Eroğlu, 4 aydır meydanlarda olduklarını ifade ederek, 'Tokat, vermiş olduğumuz sözlerimizi boşa çıkartmadı. Tokat dedi ki; 'tasalanma yiğidim, Tokat senden yanadır' 30 Mart'ta Tokat milli iradesine, Eyüp Eroğlu'na, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. Bize tertemiz oylarınızla yüksek derecede destek verdiniz. Buradan Eyüp Eroğlu olarak söz veriyorum. Ben de sizin için gece-gündüz çalışacağım' şeklinde konuştu. Kutlamalar gece yarısına kadar devam etti. Öte yandan Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, 4 bayan muhtar adayından seçimleri kazanan olmadığını açıkladı.

DÜZCE

AK Parti resmi olmayan sonuçlara göre Düzce'nin 7 ilçesi ve 2 beldesinin tamamında da seçimleri kazandı. AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş seçimleri kazandı. Ak Parti seçimleri 3'ncü kez kazandığını açıklayarak, kutlamalarda bulundu. Partililer Atatürk Bulvarı'ndaki parti binasından Anıtpark Meydanı'na yürüdü. Anıtpark Meydanı'nda yaklaşık 5 bin kişi toplanırken, Mehmet Keleş ve parti yöneticileri kalabalığı selamladı. Partililer araçlarıyla uzun konvoylar oluştururken, meydanda havai fişekler atıldı. Partililer birbirlerine sarılarak seçimleri kazanmanın mutluluğunu yaşadılar. 2004 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen, 2009 yerel seçimlerinde ise aday gösterilmezken partisinin adayı kazanan, bu seçimlerde aday gösterilerek seçimleri kazanan Mehmet Keleş, partililere teşekkür etti. Keleş büyük bir başarıya imza attıklarını belirterek, "Gayretle yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz. Düzce'ye çok önemli hizmetler yapacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ak Parti Sakarya Düzce Tokat Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (9)

MEHMET EMMİporron@mynet.com:

ORDU DELİKANLI ŞEHİRDİR. SAKARYA EDEPLİ, KOCAELİ AHLAKLI, DÜZCELİ İNSAN TANIMADIM VE TOKATLI D TANIMADIM AMA AKP ALMIŞ ORALRI DEMEK Kİ AKILLI ONLARDA. ALLAH RAZI OLSUN

66
9
yanıtYanıtla
Başçalanmisafir@hotmail.com:

İşte bu yüzden akpden iğreniyorum.Hem faşistler hem yobazlar diğer insanları yok sayıyorlar!

yanıt0
yanıt0
karadenizliglihiye@hotmail.com:

Sana şükürler olsun ALLAH'ım

44
6
yanıtYanıtla
antepin hamamlarısel.baba@hotmail.com:

ne tesadüf tamda koyunlarıyla ünlü illerde olmuş bu vahim olay :)

10
29
yanıtYanıtla
ibrahimibrahimalasan@hotmail.com:

Evet,her seçim koyun dediğiniz ve her seçimde de size koyan iller bunlar.

yanıt0
yanıt0
emreanlaki_her_seyimsin@hotmail.com:

Bir Tokatlı olarak hemşerilerimle gurur duyuyorum. Tarihte 15 liler olarak destan yazan Tokat milli iradeye kastedenlere sağlam bir tokat vuruldu...

31
6
yanıtYanıtla
vatandasbayram1963@hotmail.de:

herseyi anliyorumda muhtarlik secimi icin biribirini öldüren insanlari anlamiyorum simdi öbür tarafda yarisin belki kazanirsiniz tek kelimeyle yaziklar olsun...

27
0
yanıtYanıtla
Mertalpay_byr94@hotmail.com:

Chp de tekirdağda tüm ilçeleri aldı

5
13
yanıtYanıtla
adam gibi adamkaan98kaan@mynet.com:

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title