Haberler

Başkan Adayı Erkoç'a Davullu-Zurnalı Karşılama

Güncelleme:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, memleketinde davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın meclis grup toplantısında partisinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adını açıkladığı AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, memleketinde vatandaşlar tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Erkoç, gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün meclisteki grup toplantısında açıkladığı AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, Ankara'dan karayoluyla geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Köprüsü'nde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Davul ve zurna eşliğinde karşılanan Erkoç, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladıktan sonra uzun araç konvoyu eşliğinde partisinin Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Salonda mevcut Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Poyraz ve eski Belediye Başkanı Ali Sezal tarafından karşılanan Erkoç, burada hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Şükürler olsun rabbime, bu büyük medeniyetin kadim şehrinin büyükşehir belediye başkan adaylığını bize nasip etti. Biz uyumayacağız. Kendimizi şehrimize vakfedeceğiz, sizlerin hizmetkarı olacağız. Bu büyük medeniyetin kadim şehrini hak ettiği yere, güçlü Türkiye'nin büyük Türkiye'nin incisi haline getireceğiz. Sadece merkez ilçe değil, köyüyle, mezrasıyla, ilçesiyle omuzlarımızda sorumluluğunu hissettiğimiz her insanımızın yanında olacağız. Onların dertlerini derdimiz bileceğiz. Onları daha güzel, daha mutlu yaşatmak için, daha müreffeh bir yaşam sürmeleri için ve Kahramanmaraş'ımızı örnek gösterilen şehirlerden biri yapmak için çalışacağız. Kahramanmaraş'ımız için çılgın projelerle, büyük projelerle, hayal bile edilemeyen projelerle karşınıza çıkacağız. Allah'ın izniyle ak kadrolarda bunu yapacak yetenek var. Ben, 10 yılı aşkın süredir şehrimize hizmet eden Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz'a teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de Kahramanmaraş'a hak ettiği projeleri hep birlikte kazandırmaya devam edeceğiz."

Daha sonra konuşan mevcut Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, 2002'den bu yana 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 de referandum yaşadıklarını kaydetti. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Mehmet Erkoç Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title