Haberler

AK Parti'nin Diyarbakır Aday Tanıtım Toplantısında Kavga Çıktı

Güncelleme:

Mehdi Eker ve Numan Kurtulmuş'un da katıldığı AK Parti Diyarbakır aday tanıtım toplantısında slogan yüzünden başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Kurtulmuş, salondan polis eşliğinde çıkarıldı.

AK Parti Diyarbakır İl Örgütü, milletvekili aday tanıtım toplantısını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehdi Eker'in katılımıyla gerçekleştirdi.

HER ŞEY MEHDİ EKER KONUŞURKEN BAŞLADI

Tanıtım toplantısı sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuşurken, Bismil Gençlik Kolları üyesi bir grup tezahürat yaptı. Buna tepki gösteren İl Gençlik Kolları üyesi bir grup, "İlçelerin değil, genel slogan atın" şeklinde uyarıda bulundu. Slogan atma yüzünden İl Gençlik ile Bismil İlçe Gençlik kolları üyeleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında kavga çıktı.

AK Parti'nin Diyarbakır Aday Tanıtım Toplantısında Kavga Çıktı

NUMAN KURTULMUŞ'U POLİSLER ÇIKARDI

Kavganın çıktığı salona gelen polis grupları ayırmaya çalıştı. Arbede sırasında bazı polisler de etkilendi. Aday tanıtım toplantısı sırasında çıkan kavganın nedenine dair herhangi bir açıklama yapılmazken Numan Kurtulmuş'un salondan korumalar ve polis eşliğinde çıkarıldığı öğrenildi.

AK Parti'nin Diyarbakır Aday Tanıtım Toplantısında Kavga Çıktı

3 PARTİLİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, kavgaya karışan 3 partiliyi gözaltına aldı. Ancak daha sonra partililerin devreye girmesiyle gözaltına alınan kişiler serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Numan Kurtulmuş Diyarbakır Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title