Haberler

KONDA: 7 Haziran'da Sandığa Gitmeyenler AK Parti'yi İktidara Taşıdı

Güncelleme:

KONDA Araştırma Şirketi Genel Güdürü Bekir Ağırdır AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde aldığı yaklaşık 4,5 milyon yeni oyun nereden geldiği sorusuna yanıt verdi.

AK Parti'nin oy oranındaki artışın nedenleri konuşulmaya devam ediliyor. KONDA araştırma şirketi, bu artışın altındaki nedenleri araştırdı.

"7 HAZİRAN'DA OY KULLANMAYANLAR..."

NTV canlı yayınında Oğuz Haksever'in konuğu olan KONDA Araştırma Şirketi Genel Müdürü Bekir Ağırdır, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.

7 Haziran seçimlerine göre oylarını 9 puan yükselten AK Parti'deki artışın nedeninin HDP'den geçen seçmen olmadığını vurgulayan Ağırdır, "7 Haziran'da oy kullanmayanların büyük çoğunluğu sandığa dönerek AK Parti'ye oy verdi. Hazirandaki MHP seçmeninin yüzde 11'i sandık başına gitmedi. Yine her 10 HDP'li seçmenden biri HDP lehine oy vermek yerine sandığa gitmedi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Oğuz Haksever Bekir Ağırdır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

İnsaf:

Uzaylılar geldi oy verdi. Onlar bile anlamışlar akpnin en iyi parti olduğunu siz daha muhalefet olun

13
3
yanıtYanıtla
VATAN:

4 MİLYON SURİYE OYLARINI ALDILAR ZATEN AHMAKLAR

6
9
yanıtYanıtla
Azıcık mantik:

Türkiye nin bütün beldeleri dahil her yerinde oy arttırdı ak parti Türkiye de 4 milyon Suriyeli var hepsi bütün beldelere köylere gidip oy mu verdi ahmaklar

yanıt1
yanıt0
DiRiLiŞ:

Bu kerolar halendaha anlamadilar AK partinin neden bu kadar oy aldigini.AK PARTI milletin partisi bu ulkede huzur istikrar isteyenlerin partisi.bu kadar oy almasinin sebebi bu.

15
0
yanıtYanıtla
A:

7 HAZİRANDA EVET GİTMEDİM AMA 1 KASIMDA AKPYE OY VERDİM

9
5
yanıtYanıtla
ercan:

emekliye iki maas ikramiye istemeyen akp nin verdigi 100 tl yi yeterli bulan emekliler 1500 tl asgari ücreti fazla bulan isciler biz istemeyiz bilale bir gemi daha al zafere ver egemene ver diyenler sayesinde

5
8
yanıtYanıtla
SAKARYA:

Muhalefet çok vaat yaptı. O vaatler ile çok oy patlaması yapması gerekirdi, Ak parti onlara göre çok daha düşükte tuttu vaatleri ama insanlar neden Ak Parti''ye oy verdi ? Cevap: İnsanlar muhalefet partilerinin doğruyu söylediğine bir türlü ikna olamadı. Ecevit hükümetinden tanıdıkları Devlet Bahçeli, SGK dan tanıdıkları Kemal Kılıçdaroğlu geçmişlerini unutturamadı belkide. Yada ülkenin girdiği en büyük ekonomik krizden çıkartan Ak Partinin mütevazi vaatleri çok daha samimi ve uygulanabilir geld

yanıt2
yanıt0
RT:

Türkiye''nin ücte ikisi ya Islamci ya da Fasisttir. Yani 49 degil, yüzde 64 bile alabilirler. Muhalefet hesaplarini buna göre yapmali.

5
4
yanıtYanıtla
bir:

Bombalar ve ölümler kime oy olarak döndü şimdi daha net olarak anlaşılmıştır.

4
5
yanıtYanıtla
vatandas Mobil-ANDROID:

bir hdpli olarak baskanlik padihsahlik sistemine sonuna kadar evet bu secimde ulkenin baskanliktan baska sorunu olmadigini anladim asgari ucrette 750 tl olsun 1300 tl zulum olur kaldiramayiz

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title