Haberler

AK PARTİ'Lİ ÖZHASEKİ: GİZLİ VE AÇIK PAZARLIKLARDA ÇOK ÇİRKİN İŞLER DÖNÜYOR

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Gizli ve açık pazarlıklarda çok çirkin işler dönüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Gizli ve açık pazarlıklarda çok çirkin işler dönüyor. 'Kayyumları kaldırın' diyorlar. 'Avrupa Birliği yerel yönetimler özerklik şartını tanıyın' diyorlar. Millet İttifakı'nın lideri de bağıra çağıra, 'Söz veriyorum' diyor. 'Avrupa Birliği yerel yönetimler özerk şartını tanıyacağım' diyor" dedi.

Mehmet Özhaseki, partisinin Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Özhaseki, yaptıkları projelerle geçen 20 yılda destanlar yazıp sessiz bir devrim yaşattıklarını söyledi. 80 yıl boyunca yapılanların kat kat fazlasını yaptıklarını dile getiren Özhaseki, Cumhuriyet mitingleri, Danıştay saldırıları, parti kapatma davaları, muhtıralar, FETÖ'nin darbe girişimi, Gezi olayları, çukur eylemleri gibi engelleme girişimleri ile karşılaştıklarını anlattı. Yenilenebilir enerji, sağlık sistemi, yeni yollar, köprüler, tüneller, raylı sistem projeleriyle iftihar ettiklerini söyleyen Özhaseki, savunma sanayisinde de çok ilerlediklerini vurguladı.

'AKDENİZ BİR TÜRK GÖLÜ HALİNE GELDİ'

Özgürlükler konusunu da ileri seviyeye taşıdıklarının söyleyen Özhaseki, "Doğu'da bir Kürt kardeşimiz 'Ben Kürdüm' diyemiyordu. Herkes bunu elini vicdanına koysun ve söylesin. ya propagandasını yapamıyor, türküsünü çığıramıyor, adını koyamıyordu. Kürt lafını kullanmaktan korkuyorlardı. Oralı olanlar, daha çok. Millet İttifakı'nın lideri bile o tarafta olduğu halde söylemekten korkuyordu. Bizim genişlettiğimiz özgürlükler ortamında çok şükür; orada da çok rahat herkesin, devlet ve milletin kaynaşabileceği bir ortam oldu. Sonra yurt dışında Türkiye Cumhuriyeti artık üzerinde oyun kurulan bir ülke değil; oyun kuran bir ülke durumuna geldi. Cumhurbaşkanımızın dik duruşuyla, her yerde bu milletin onurunu ayağa kaldıran tavrıyla herhalde, bize oy versin, vermesin herkes iftihar ediyordur. 'Mavi Vatan' diye bir kavramı herkes bizim zamanımızda duydu. Akdeniz, bir Türk gölü haline geldi. Azerbaycan'da işgal edilmiş topraklarımız bizim zamanımızda kurtarıldı. Ayasofya, çok şükür aslına döndü ve Fatih'in vakfiyesinde düşünmüş olduğu ne varsa, yazdığı ne varsa; hep yerine geliyor" dedi.

'PAZARLIKLARDA ÇOK ÇİRKİN İŞLER DÖNÜYOR'

Cumhur İttifakı'nın önemli ilkeler çerçevesinde bir araya geldiğini aktaran Özhaseki şöyle konuştu: "Bizim destekçimiz belli. Milletimiz, o kadar. Siyaset tarzımız belli, milletle beraber hareket etmek. Peki, karşı tarafa kim destek veriyor? Karşı tarafa oy verecek kardeşlerim, elini vicdanına koysun. Şöyle düşünsünler; Amerika Birleşik Devletleri, karşı tarafa destek veriyor mu? Hem de nasıl destek veriyor? Her yerde de ifade ediyorlar. AB üyeleri, teröristler cirit atıyor, bizim arkadaşlarımıza toplantı yaptırmıyorlar. Güya dost gibi gözüküyorlar. Kandil, kime destek veriyor arkadaşlar? Allah'tan ki; şu internet ortamında herkes, her şeyi görebiliyor. Kandil'in basın toplantıları izlerseniz; kime destek verdiğini görürsünüz. Kandil, ölümüne oraya destek veriyor. Gizli ve açık pazarlıklarda çok çirkin işler dönüyor. 'Kayyumları kaldırın' diyorlar. 'Avrupa Birliği yerel yönetimler özerklik şartını tanıyın' diyorlar. Millet İttifakı'nın lideri de bağıra çağıra, 'Söz veriyorum' diyor. 'Avrupa Birliği yerel yönetimler özerk şartını tanıyacağım' diyor. Bu ne demek biliyor musunuz arkadaşlar? Belediyelere devlet parayı gönderecek, asla hesap sormayacak. Nereye gittiğini bilmeyecek. Onlar, dağa para gönderecek. Kimse karışmayacak. Onlar yurt dışı ile temas kuracak, kimse buna bir şey diyemeyecek. 'Referandum yapıp ayrılmak istiyoruz' diyecekler. Avrupa Birliği yerel yönetimler özerklik şartı; üç aşağı beş yukarı bunları getiren, Türkiye'nin bölünmesine giden yolda en önemli adım. Ne yazık ki; onlar onu vaat ediyor ve Kandil de bunları ölümüne destekliyor." (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title