Haberler

EFKAN ALA BAŞARININ TEMEL ŞARTI BİLMEK DEĞİL SÜREKLİ ÖĞRENEBİLMEK

Güncelleme:

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, başarının temel şartının, sadece bilmek olmadığını, sürekli öğrenebilmek ve her tecrübeden sonra bir ilke çıkarmak olduğunu belirterek, AK Parti de bugüne kadar bunu en iyi yapan partilerin başında gelir dedi.

Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, başarının temel şartının, sadece bilmek olmadığını, sürekli öğrenebilmek ve her tecrübeden sonra bir ilke çıkarmak olduğunu belirterek, AK Parti de bugüne kadar bunu en iyi yapan partilerin başında gelir dedi.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca 20-21 Kasım'da 'Bu hikayenin kahramanı sensin' sloganıyla 81 ilde 3 ana kademe, il ve ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanlıklarına bağlı yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirilen teşkilat içi eğitim programı, Bursa'da da başladı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki (AKKM) programa; AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti MKYK üyesi, Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Bursa milletvekilleri Atilla Ödünç, Emine Yavuz Gözgeç, Zafer Işık, Mustafa Esgin ve Refik Özen, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan katıldı.

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, düzenlenen organizasyonla AK Parti teşkilatlarının bilgiyle tecrübeyle vizyonla buluşmasını hedef aldıklarını söyledi. Bilgiyle beslenilmediği takdirde başarıyı sürdürmenin mümkün olmayacağına dikkat çeken Ala, Başarının temel şartı sadece bilmek değil sürekli öğrenebilmektir ve her tecrübeden sonra bir ilke çıkarmaktır, oradan elde edeceğiniz donanımla üreteceğiniz hizmeti de milletle buluşturmaktır. AK Parti de bugüne kadar bunu en iyi yapan partilerin başında gelir. Bundan sonra bu başarısını sürdürmenin yolu da bu tür eğitimlerdir dedi.

AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023'e giden yolda bütün teşkilat mensuplarının emeklerini ortaya koyması gereken süreç yaşandığını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş da eğitim programının önemine dikkat çekip, şöyle konuştu

Zor bir süreçten geçiyoruz. Rahmetli Menderes'in idam edilmesiyle başlayan süreçte bugüne kadar demokrasimizin kesintiye uğradığı, adına bazen darbe, bazen post modern darbe veya farklı isimlerle nitelendirilen süreçleri yaşadık. Geldiğimiz noktada Türkiye çok daha güçlü ama 19 yıldır iktidar olmanın, birilerinin üzerinde vermiş olduğu psikoloji, rahatsızlık, tabi ki gözlerin, hedeflerin hep biz olmamız noktasında bir durumla da karşı karşıyayız. O yüzden teşkilatta görev yapan tüm arkadaşlarımızın, görevi ne olursa olsun, çok daha dikkatli, çok daha donanımlı olması gerekiyor.

İl Başkanı Gürkan ise partilerinin teknolojiyi kullanma yeteneğinin kendilerini farklı kıldığına dikkat çekti. Gürkan, Türkiye'nin en büyük dijital bayramlaşma organizasyonunu yapan, yine Türkiye'nin ilk interaktif İl Danışma Meclisi'ni gerçekleştiren Bursa teşkilatı olarak, bugün yeni bir uygulama ile yine bir ilke imza atıyoruz. AK Parti Bursa teşkilatı tarafından geliştirilen teşkilat içi mobil uygulama ile Türkiye'nin ilk dijital hazirun listesini oluşturduk dedi.

Türkiye çapında başlatılan teşkilat içi eğitim programı ile 93 bin, Bursa'da ise 1918 aktif üyeye; genel başkan yardımcıları, bakanlar, araştırmacı ve yazarlar düzeyinde eğitimcilerin katılımı ile bilgi ve tecrübe aktarımı yapılacak. Yarın da sürecek eğitim programında, 11 farklı konuda eğitim verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Merinos Bursa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title