Haberler

AK Parti kadın kolları buluştu

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları tarafından "Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Ak Parti Bursa İl Kadın Kolları tarafından "Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Merinos AKKM'deki toplantıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Seda Gören Bölük ve Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Gerçek Tekin de katıldı. AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Mahalle Başkanları İstişare Toplantısında Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Seda Gören Bölük ve AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu'ndan oluşan bir divan kuruldu. Oluşturulan divan soruları cevaplandırarak, sorunları ve önerileri genel merkeze ulaştırmak için kayıt altına aldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kadın Kollarının AK Parti'nin kuruluşundan itibaren önemli roller üstlendiğini kaydederek, "18 yıllık hikayenin en önemli aktörlerinden biriyiz. Kadın Kolları olarak liderimizin yanındayız. Elimizden geldiğince her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. AK Parti ülkemizin teminatı. Cumhurbaşkanımız, kadınları siyasete ve sosyal hayatın içine kazandırmaya çalışan bir zihniyetle hareket etti. Bizler kadın kolları olarak, her zaman mahalle mahalle gezen, iyi günde kötü günde insanımızın yanında olan gönüldaşlarız. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' medeniyetinin temsilcileri olarak, ecdadımızdan aldığımız bu terbiyeyle kapı kapı ziyaretlerimize devam ediyoruz" dedi.

toplantıda kadınlara seslenen AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, "Bizler de bu ülkeye, bu şehre sevdalı, bu kutlu davanın kadın bekçileri olan AK Parti Kadın Kolları Teşkilatlarıyız. Bizler, dünyadaki haksızlıklar üzerine kurulmuş hakim düzenin değiştiği, muhtemelen tarih sayfalarında yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilecek bir zamana ve olaylara tanıklık eden, hak değerler uğruna dünyaya gerektiğinde meydan okuyan bir liderin yanında ve arkasında durarak; inşallah bizden sonrakilere 'Bizim de çorbada bir tuzumuz oldu.' diyebilmenin haklı gururuna erişecek olan AK Kadınlarız" dedi.

Salondaki kadınlara siyasette olan katkıları, dik duruşları için teşekkür eden Kapıcıoğlu, "Bu salondaki bütün arkadaşlarım gibi 81 ildeki tüm AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarındaki kadınlara 'Diklenmeden dik durma' telkinini vererek, daha kaliteli siyaset yapmamıza öncü ve örnek olarak, siyasetteki kadın sayısını arttırmak için 'Ben' değil 'Biz' gerçeği ile siyaset yapmanın doğruluğunu, verdiğiniz mücadele ile bizlere hep hatırlatarak; Kadın Kolları Teşkilatlarını, liderlik tarzınız, verdiğiniz görevler ve bizden beklentilerinizle daha nitelikli, bölgesinde daha sözü dinlenir ve içindeki amatör ruhu ve heyecanı kaybetmeden daha profesyonel ve ayakları daha güçlü yere basan kadınlara dönüştürdüğünüz için ve bütün bunları bizlere en çok örnek olan özelliklerinizle zerafetiniz, doğruluğunuz, hoşgörünüz, disiplininiz, adaletiniz, dik duruşunuz ve bir anne gibi sevip kucaklayarak yaptığınız için tüm Bursa Kadın Kolları Teşkilatları ve şahsım adına size teşekkür ediyor, gönülden şükranlarımı sunuyorum" dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Lütfiye Selva Çam toplantısı sonrası AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lütfiye Selva Çam AK Parti Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title