Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ak PartiGenel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in masada misafirlerle sohbeti- Ekrem Erdem'in ailelere hayırlı olsun ziyareti- Gelin ve damadın alana gelişi- Nikah töreni- Erdem'in konuşması- Gelin ve damadın dansı- Havai fişek gösterisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: - "İnsanların ve milletlerin zenginliği, nüfus zenginliğidir" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "İnsanların ve milletlerin zenginliği, nüfus zenginliğidir" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ak PartiGenel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in masada misafirlerle sohbeti- Ekrem Erdem'in ailelere hayırlı olsun ziyareti- Gelin ve damadın alana gelişi- Nikah töreni- Erdem'in konuşması- Gelin ve damadın dansı- Havai fişek gösterisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: - "İnsanların ve milletlerin zenginliği, nüfus zenginliğidir" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "İnsanların ve milletlerin zenginliği, nüfus zenginliğidir" dedi. AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce'nin bir yakınının düğün merasimine katılan Erdem, yaptığı konuşmada, evliğin önemli bir müessese olduğunu söyledi.Erdem, bir toplumun temelinin aileden kaynaklandığını, milletin sağlamlığının, ailenin güçlülüğüne bağlı olduğunu belirterek, "Herkes eşini şanslı olarak görürse, o ailede hiçbir problem olmaz. Ailede mutluluğun temeli yeni nesil çocuklardır. Cumhurbaşkanımızın milletimize güzel bir mesajı var. En az çocuk sayısı 3 diyoruz. Tek çocuk yetiştirmek kolay değil. İki olursa rakip. Üç olursa denge olur. Dört olursa Allah kerim" diye konuştu. Çin nüfusunun büyüklüğüne değinen Erdem, şunları söyledi: "Bugün geldiğimiz noktada insanların ve milletlerin zenginliği nüfus zenginliğidir. Yakın zamana kadar ülkemizde genç nüfusu, geri kalmışlığımızın sebebi olarak hep bizlere gösterdiler. Ama geldiğimiz bugün dünyada genç nüfusa kim sahipse, o ülkenin geleceğinin daha güzel olacağı söyleniyor. Bugün dünyada Çin'in belli bir ağırlığı varsa, Çin'in nüfus kalabalığından kaynaklanıyor. Nüfusunun büyüklüğünden kaynaklanıyor. Bu nedenle biz bu ülkede ilk hizmetimizi, çocuklarımızla ve çocuk sayımızla yapacağız."Erdem, nikah töreninin ardından çiftin evlilik cüzdanını gelin Sümeyye Eren'e verdi.Çiftlerin nikah şahitliğini Erdem, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Erdem Ekrem Erdem Ak Parti Suşehri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title