Haberler

Aşkın En Güzel Halleri Burada

Güncelleme:

Aşkın en koyu renklerini, Candan Ünal'ın kalbinden damlayan yazılarında gördük.

Aşkın en koyu renklerini, Candan Ünal'ın kalbinden damlayan yazılarında gördük. "Bir kadın susarak gider" dediğinde, suskunluğumuzu anlamasını istediğimiz adamı getirdik gözlerimizin önüne. "Bir daha adını anmayacağım" dediğinde, nefret ve tutkunun birbirine karıştığı yoğun duygular çöreklendi içimize ve tutmayacağımızı bilerek aşksızlık yeminleri ettik. Şimdi Candan Ünal, "Böyle bitmez ama git!" diyor; bizi aşkın her halinin olduğu dünyasına davet ediyor.

Bir kadın, bir kitap yazdı. Binlerce kadın, aşka inandı

Candan Ünal, ilk kitabı "Böyle bitmez ama git!" ile şimdiye dek sosyal medyada çok paylaşılan, şiir tadında okunup videolar yapılan, aşıkların birbirine mektup diye gönderdiği yazılarını bir araya getirdi! Az Kitap yayıncılıktan çıkan aşk ve sevgi dolu bu kitabın pek çok sayfasında kendinizi bulacak hatta "acaba bu kadın beni tanıyor mu?" diyeceksiniz! Kıymetli yazar Cezmi Ersöz'ün arka kapakta "Candan Ünal hayatımızın bu yakıcı ve bilinmezlik dolu sorularının peşinden koşuyor. Tıpkı aşk gibi cesaretle, erdemle, zırhlarından soyunarak yazmış. Candan Ünal'ın yazıları sesi kadar içten, çarpıcı ve büyüleyici… O git demiş ama ben onun yazılarını okuyunca kendime döndüm, böyle bitmesin diye…" diyor. Siz de kendinize dönmek, aşka dönmek için mutlaka bu kitabı okuyun!

Aşkın kapısını aralayın!

"Böyle bitmez ama git" kitabına imzalı sahip olmak isterseniz; kitap@yuksektopuklar.net adresine kargo adresinizi bildirin. Aşkın kapılarını aralayacağınız bu harika kitap, en geç 3 iş günü içerisinde size ulaşsın.

Dilerseniz, D&R mağazalarından ve internetteki kitap satış sitelerinden de satın alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Candan Ünal Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title