Haberler

Ahududu Oyunu Üç Sanatçıyı Buluşturuyor

Yıllarını tiyatro sanatına adayan iki dev isim Melek Baykal ve Suna Keskin, Nedim Saban'la birlikte, Tiyatrokare'nin yeni oyunu Ahududu'da buluşuyor.

Melek Baykal ve Nedim Saban uzun süre sonra oyuncu olarak tiyatro sahnesine geri dönüyor.

Yıllardır başarılı ve uzun soluklu TV projelerinde yer alan Sanatçı Melek Baykal, Tiyatrokare'nin yeni oyunu, Nedim Saban'ın yönettiği Ahududu ile tiyatro özlemine son veriyor. "Ferhunde Hanımlar"ın "Nermin"i, "Hayat Bağları"nın "Nurhayat"ı, "Cennet Mahallesi"nin "Pembe"si Baykal, dizi ve canlı yayın temposu nedeniyle yıllardır uzak kaldığı sahnelere, Ahududu kadınlarından biri olarak 24 Aralık'ta dönüyor. Henüz 17 yaşındayken tiyatroya başlayan ve ilk oyununda 85 yaşında bir kadını canlandırarak büyük beğeni toplayan Melek Baykal, sanat yaşamına yine tiyatroyla devam ediyor.

Duayen tiyatrocu Suna Keskin ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Melek Baykal ; "Uzun soluklu TV projelerinde yer aldığım için yedi yıl kadar tiyatrodan uzak kaldım. Yıllardır da seyirciyle yüz yüze olmanın ve aşkla bağlı olduğum tiyatronun özlemini çekiyordum. Seneler sonra, iyi bir proje olduğuna inandığım Ahududu ile sahneye döneceğim. Tiyatrokare'nin her yıl sanatsal çıtasını daha çok yükseltmesi ve Nedim Saban'ın ısrarlı çabaları beni çok etkiledi. Nedim Bey'den bu yıl teklif gelince, tüm diğer projeleri geri çevirerek 'evet' dedim. Hem Ahududu gibi sevilen bir komedi ile hem Suna Keskin gibi saygı duyduğum müthiş bir duayenle hem de tiyatro aşkına ve seyircinin sevgisine güvendiğim Nedim Saban ile sahne alacak olmaktan çok mutluyum. İyi bir iş çıkartacağımıza gönülden inanıyorum" dedi.

Tiyatrokare'deki altıncı oyununu onamaya hazırlanan duayen sanatçı Suna Keskin ise Nedim Saban'ın Ahududu'yu orijinal haliyle sahnelemek istediğini ve Melek Baykal'a teklif götüreceğini öğrendiğinde çok sevindiğini söyleyerek ekliyor; "Melek çok sevdiğim ve değer verdiğim bir oyuncu. Kadromuz yetenekli ve pırıl pırıl oyunculardan oluşunca ben de severek Ahududu'da oynamayı kabul ettim. Benim rolüm iki yaşlı kız kardeşten büyük olanı. Rolümü çok çok seviyorum. İnşallah altından kalkabilirim diye düşünüyorum."

Dünyada en çok sahnelenen tiyatro oyunlarından olan Ahududu'da, Mürşide rolüyle Melek Baykal, kardeşi Müşfike rolü ile Suna Keskin ve Zeki rolü ile aynı zamanda oyunun yönetmenliğini de gerçekleştiren Nedim Saban seyirci ile buluşacak.
Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu var.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Melek Baykal Suna Keskin Nedim Saban Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title