Haberler

Motosikletli Genci Öldüren Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz, Serbest!

Güncelleme:

Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu silahla vurarak öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, tahliye edildi.

İstanbul Halkalı'da, trafik kavgası nedeniyle motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nü tabancayla öldüren 1'nci Sınıf Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, itiraz üzerine serbest kaldı.

MEŞRU MÜDAFA

Olayın meşru müdafa sınırları içinde yaşandığı yolundaki itirazı kabul eden üst mahkeme, Yılmaz'ın tahliyesine karar verdi. Yılmaz, 8 gündür cezaevindeydi.

TAHLİYE EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta 01.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, İstanbul Halkalı'daki Polis Lojmanları'nın önünde motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu ile tartışıp tabancasıyla vurduğunu ihbar eden daha sonra tutuklanan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, cezaevinden tahliye edildi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Olay yerinde yaşamını yitiren Ahmet Sülüşoğlu'nun tabancasının kurusıkı olduğu belirlendi. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celal Yılmaz İstanbul Halkalı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (466)

demo1:

Adaletini sikeyim Türkiye

55
100
yanıtYanıtla
bll01:

James alco ben de seni sikim

yanıt13
yanıt25
turkiye:

Turkiyede seni

yanıt5
yanıt2
GTamam:

Sana küfür yazanlarin başına daha acısı gelir inşaallah

yanıt0
yanıt0
Adana:

Niye Karşı taraf silah çektiği için ölmüş silahla ne işi vardı kanlı düşmanımıydı ki silah Alıp gelmiş polise Show yapmanın zamanı değil şimdi adamlar kelle koltukta geziyor zaten

yanıt0
yanıt0
fakir:

müdür daha silah doğrultulmadan silahı görünce öldürmüş, maktul müdürün silahını görünce yüzüne tutmuş müdürün amacı öldürmek maktulün korkutmak, , nefsi müdafa yok, , yeniden yargılanmalı

25
76
yanıtYanıtla
gerçekçi:

Ortalık karışık pkkya olabilirdi silahı çekmiş işte onun sikmasını mi bekleyecek nasıl bi beyin var sizde

yanıt1
yanıt1
...:

Silahı cekenin o esnada amacı alnında yazsa haklı olabilirdin

yanıt0
yanıt1
GERÇEK:

Ne demek kardeşim koskoca bir emniyet müdürünü silahla tehdit etmek. Emniyet müdürüne silah çeken normal vatandaşa ne yapar. Bence hak etmiş. Müdürün serbest kalmasına sevindim.

yanıt1
yanıt1
ADAM:

adam müdüre sıksaydı ne diyecektin acaba merak ediyorum. yada şöyle bir sey diyeyim müdür yaralama amaçlı sıksaydı karşıdaki adamın silahı gerçek olsaydı sence o da silahına sarılıp yaralama amaçlımı sıkacaktı. . .

yanıt36
yanıt6
Tüm 466 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title