Haberler

Ahmet Güneştekin Uluslararası Sanat Yolculuğuna Budapeşte'de

Güncelleme:

Ahmet Güneştekin'in eserleri, 8-12 Ekim tarihleri arasında Macaristan'da, dünyanın en önemli çağdaş sanatçılarının buluştuğu "Art Market Budapeşte Fuarı"nda sergilenecek.

Çağdaş ve modern sanatın uluslararası temsilcilerinden ressam Ahmet Güneştekin, dünyanın sanat nabzını tutan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Art Market Budapest, Uluslararası Çağdaş Sanatlar Fuarı"na katılıyor. Ankara'nın son yıllarda gelişen sanat dünyasının yenilikçi galerilerinden Güler Sanat fuarda Güneştekin'in Yüzleşme – İnkar eserinin yanı sıra, Optik Degrade ve Güneş Patlamaları serilerinden eserlerini sergileyecek.

Ahmet Güneştekin Macaristan'daki sanatseverlerle ilk kez geçtiğimiz yıl "Güneşe Açılan Kapılar" başyapıtı ile buluşmuş ve Macar medyasında büyük yankı uyandırmıştı. Ahmet Güneştekin, bu yıl da yeni eserleri ile birlikte kendisine ilham kaynağı olan Mezopotamya mitolojilerinin çağdaş yorumlarını eserlerinde yansıtarak Avrupalı sanatseverlerin merceğinde olacak.

2013 yılında Marlborough Gallery sanatçısı olan Güneştekin, uluslararası sanat yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Ahmet Güneştekin, bu süreçte, New York, Amsterdam ve son olarak Eylül'de Monako'da sanatseverler ile buluşan, sanat, siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı Monako sergisini gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Güneştekin Macaristan Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title