Haberler

''Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!''

Güncelleme:

ATCOM heyetini VINTAGE'in kurucusu Levent Demirgil, iş ortakları Süleyman Başköylü ve Musa Çelik karşıladılar.

ATCOM Kurucu Üyesi Demirgil: Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!

Amerikan Türk Ticaret Odası (ATCOM) yönetimi, ATCOM kurucu üyelerinden VINTAGE Food'un New Jersey'deki yeni tesislerine "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi. ATCOM heyetini VINTAGE'in kurucusu Levent Demirgil, iş ortakları Süleyman Başköylü ve Musa Çelik karşıladılar.

ATCOM heyetine yeni tesisleri gezdiren Levent Demirgil, Vintage Food hakkında gezi esnasında ziyaretçilerine detaylı bilgi verdi: "Daha önce Brooklyn, New York'ta faaliyet gösteren işletmemiz, şimdi 148,000 sqf (13,750 m2) büyüklüğündeki Kearny, New Jersey'deki yeni tesislerine taşındı. Bu tesisler Vintage Food'un ileriye yönelik hedeflerine göre seçildi ve tasarlandı. Bu tesislerde 36,000 sqf (3,350m2) büyüklüğünde soğutma ve dondurma depolarımız ve 60 konteynir kapasitemiz var. Günlük filomuz soğutma teçhizatlı 5 konteynir römork (trailer), 6 tır ve 2 kapalı minibüsten oluşmaktadır."

Vintage Food'un ulusal dağıtım sistemi hakkında da misafirlere bilgi veren Demirgil, "Vintage ulusal bir şirket olarak tüm Amerika çapında binlerce gıda işletmesine hizmet vermektedir. Doğu yakasından, Batı yakasına kadar tüm ülke çapında düzenli dağıtım yapmaktayız. Örneğin, Doğu yakasına haftalık, Orta Batı ve Güney ABD bölgesine iki haftada bir, Batı yakasına ise aylık teslimat yapıyoruz. 20 dinamik satış elemanından oluşan bir satış ekibimiz var. Yerel satış elemanlarımız New Jersey ve New York bölgesine, ulusal satış ekibimiz de ABD'nin önemli bölgelerine belli üstlerden hizmet vermektedir. Doğu yakasına Boston'dan, Batı yakasına Los Angeles'tan, Güney ABD bölgesine Houston'dan, Orta Batı bölgesine ise Şikago'dan servis yapmaktayız. Ayrıca eyalet dışından müşterilere hizmet veren çağrı ve internet merkezlerimiz bulunmaktadır" dedi.

Amerika'daki en büyük Türk gıda firmasını kuran Levent Demirgil, esasında daha çok büyüme potansiyelleri olduğunu ancak bunun için güçlü bir topluma ve işletmeler ağına ihtiyaç duyulduğunu belirtti ve "Bizim ağaç değil orman olmamız gerek! Ne kadar çok Türk işletmesi olursa etrafta, bizim için de herkes için de iyidir. O yüzden ATCOM'un Amerika'daki Türk firmalarının sayısının ve gücünün artırılmasına yönelik çalışmaları çok isabetli. Zira, büyümek için dayanışmak ve paslaşmak şart!" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Musa Çelik New Jersey New York Güncel Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3-4 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Survivor kim kazandı? 3 Haziran Pazartesi Survivor'da kim kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title