Haberler

Afyonkarahisar'ın dijital dergisi yayın hayatına başladı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Karahisar-ı Sahib' isimli dijital dergi yayın hayatına başladı.

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Karahisar-ı Sahib' isimli dijital dergi yayın hayatına başladı.

Vali Gökmen Çiçek'in himayelerinde yayın hayatına başlayan dijital dergi hakkında bilgiler veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, derginin yayın hayatına başladığını ve Afyonkarahisar'da ilk dijital dergi olduğunu söyledi. Tanır şöyle devam etti:

"Zengin kültürel değerlerinin, önemli turizm çekiciliklerinin, kültürümüzün yayılmasını ve yaşatılmasını sağlamak, hem de turizm değerlerinin tanıtımının yapıldığı; "Karahisar-ı Sahib" adlı dijital dergi yayın hayatına başlamıştır. Karahisar-ı Sahib isimli dijital dergi, ilimizin marka değerini yükseltecek, doğru ve güvenilir bilgilerin dijital ortamda 7-24 tüm okurlara ulaştırılmasında katkıda bulunacaktır. İlimizi her geçen gün markalaştırırken, kültürel zenginliklerin yeni nesile aktarılmasını sağlayacaktır. İlimizin kültür, turizm ve aktüalite ayağında; tanıtımı ve geliştirilmesinde "Dijital Dergi" önemli bir rol oynayacaktır. Aynı zamanda toplumumuzda araştıran ve üreten insanlarımızın da burada duygu ve düşüncelerine yer almasını sağlayarak kolektif hareket tarzına da geliştirme fırsatı verecektir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tanır Afyon Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title