Haberler

Afrin'e Malatya'dan Kayısı

Malatya Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere Malatya’dan gün kurusu kayısı ve kayısı çekirdeği gönderdi.

Malatya Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere Malatya'dan gün kurusu kayısı ve kayısı çekirdeği gönderdi.

Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Aladdin İpek, sınır ötesindeki askerlere gün kurusu kayısı ve kayısı çekirdeği gönderdiklerini belirterek, "Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak üyelerimizle istişare ettik. İstişare neticesinde bizler de dernek olarak Malatya'dan sınır ötesinde yapılan operasyona katılan askerlerimize karınca kararınca 100 koli gün kurusu kayısı, 50 koli de kayısı çekirdeği gönderiyoruz. Dernek üyelerimizin katkılarına teşekkür ederim" dedi.

"İnşallah her bir kayısımız bir mermi olup şer güçlerin ve terör örgütlerinin tepesine inecektir"

Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ise askerin yanında olduklarını göstermek istediklerini kaydederek, "Devletimiz askerimizin bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak güçtedir. Ülkemize yönelik sınır ötesinden yapılan saldırıları bertaraf etmek ve şer güçlerin oyunlarını bozmak adına Afrin'e yapılan operasyona katılan askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onlara moral vermek adına bizlerde kayısı diyarı Malatya'dan gün kurusu kayısı gönderiyoruz. Sınır ötesinde ülkemiz sınırlarını tehdit eden terör örgütleri ve şer güçlerine karşı ordumuz kahramanca mücadele etmektedir. Terör örgütlerinin kökü kazınana kadar devam edecek olan bu ve benzeri operasyonlara katılan Mehmetçiklerimize dualarımızla destek veriyoruz. Gerekirse cepheye de gitmeye hazırız. Ancak şimdilik böyle bir imkan olmadığından Mehmetçiklerimize destek olmak için Afrin'de yapılan operasyona katılan birliklerimize Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak gün kurusu kayısı ve kayısı çekirdeği gönderiyoruz. İnşallah her bir kayısımız bir mermi olup şer güçlerin ve terör örgütlerinin tepesine inecektir" dedi.

"Çanakkale ruhunu söndürmek isteyen şer güçler yanıldılar"

Çanakkale ruhunun ölmediğini de belirten Muhtar Yiğit, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz millet olarak Kurtuluş Savaşı mücadelesi verirken, Çanakkale'de düşmana geçit vermezken, hain 15 Temmuz darbesini püskürtürken hep aynı ruh ve birlik içerisinde olduk. Çanakkale ruhunu söndürmek isteyen şer güçler yanıldılar. Bu millet Çanakkale ruhunun ölmediğini 15 Temmuz'da gösterdiği gibi şimdi ise Afrin'e yapılan operasyonda göstermektedir. Bir taraftan Mehmetçik'e dualar edilirken, diğer taraftan askerlik şubeleri önünde bizi de askere alın diyen gençlerin olduğunu hep birlikte görmekteyiz. Gerek sınıra yakın köyler, gerekse sınıra uzak illerden anneler yemekler hazırlıyor, örgüler örüyor ve gıda paketleri hazırlanıyor. Birçok ilimizden vatandaşlarımız askerimize destek olmak için gerek gıda gerekse kaşkol, bere, içlik örerek askerlerimize göndermek istemekteler. Ancak art niyetli insanlarında olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle özellikle gıda ürünleri güvenilir olması için tarım il müdürlüklerinden alınacak raporlar doğrultusunda göndermeliler dedi. Tecde Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Malatya Tarım İl Müdürlüğünden aldığımız gıda analiz raporu ile birlikte hazırladığımız kayısı kolilerini Afrin'de operasyona katılan askerlerimize ulaştırmak üzere Kilis Tarım İl Müdürlüğüne elden teslim ettik." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Yiğit Çanakkale Malatya Afrin Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title