Haberler

ADLİYEDEN ÇIKIP RASTGELE ATEŞ AÇTI, GÖZALTINA ALINDI

Güncelleme:

Erzurum'da, adliye çıkışında tabancayla etrafa rastgele ateş ettikten sonra polis tarafından yakalanan Yusuf Güneş'in, 1 kişiyi yaraladığı belirlendi.

Erzurum'da, adliye çıkışında tabancayla etrafa rastgele ateş ettikten sonra polis tarafından yakalanan Yusuf Güneş'in, 1 kişiyi yaraladığı belirlendi. Güneş'in tabancasından çıkan mermiyle omzundan yaralanan Muhammed Yıldız, kullandığı araçla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nin acil servisine geldi. Yıldız, burada tedaviye alındı.

Çalışma başlatan polis ekipleri ise geçen yıl 5 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili tutuklanan 2 kişinin, Erzurum 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşması sonrası olayın meydana geldiğini belirledi. Silahlı kavgada 4 kişinin hayatını kaybettiği Güneş ailesinden olan Yusuf Güneş'in, duruşma sonrası Muhammed Yıldız'ın kullandığı 25 AAP 160 plakalı minibüse ateş ettiği tespit edildi.

Öte yandan Çat ilçe merkezine 16 kilometre uzaklıktaki kırsal Köseler Mahallesi'ndeki olay, 30 Mayıs 2020'de meydana gelmişti. Yıldız ailesinin fertleri, 'kız kaçırma' nedeniyle 4 yıldır husumetli oldukları Güneş ailesine, araziye traktörle hayvan gübresi dökmeye giderken takip ederek silahlı saldırı düzenlemişti. Güneş ailesinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada Sıddık Güneş (51), Hasan Güneş (54), Baki Güneş (35), Sinan Güneş (21) ile Sıracettin Yıldız hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı. Silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi de tutuklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Yıldız Erzurum Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title