Haberler

Adıyaman Valisi Osman Varol, basın mensuplarıyla buluştu

Güncelleme:

Adıyaman Valisi Osman Varol, kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Adıyaman'da oluşan hoşgörü atmosferini ve vatandaşın huzurunu bozmaya çalışan yapılanmalara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Vali Varol, Adıyamanlıların sağduyusu ve desteğiyle daha güvenli bir Adıyaman'ı inşa edeceklerine inandığını ifade etti.

Adıyaman Valisi Osman Varol, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Varol, buluşmadaki konuşmasında, Adıyaman'da oluşan hoşgörü atmosferini ve vatandaşın huzurunu bozmaya çalışan tüm yapılanmalarla mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

Bu kapsamda önemli çalışmalar yürütüldüğünü anlatan Varol, şöyle konuştu:

"Mevcut hoşgörü, kardeşlik ve huzur ortamının gelişerek devam etmesini diliyorum. Adıyamanlıların sağduyusu ve desteğiyle daha güvenli bir Adıyaman'ı hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Güvenlik kuvvetlerimiz tarafından 2024 yılının 2 ayında önemli başarılar da elde edildi. Şehrimizin huzur ve güvenliğini sağlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan tüm güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Osman Varol Adıyaman Güvenlik Politika Güncel Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title