Haberler

Aday Adaylar Açıklandı

Güncelleme:

Türkiye Gençlik Ödülleri 2018, aday adayları açıklandı, beş günde bir milyon oy kullanıldı.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan "Türkiye Gençlik Ödülleri" aday adayları belli oldu. Yüz yirmi dört bin genç tarafından belirlen ve otuz dokuz farklı kategoride seçilen, üç yüz doksan aday Türkiye Gençlik Ödülünü almak için yarışıyor.

"Türkiye Gençlik Ödülleri" ödül töreni, Dünya Gençlik Politikaları Derneği ve MCD Gençlik Ajansı tarafından "Gençlik Otobüsü" projesi kapsamında bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.

En iyi sinema filmi, en iyi yorumcu, en iyi oyuncu, en iyi dizi, en iyi ana haber, en iyi iş adamı, en iyi iş kadını, en iyi marka, en iyi üniversite, en iyi hastane gibi otuz dokuz kategoride üç yüz doksan aday yarışıyor.

Grand Pera Emek Sahnesi'nde yapılacak görkemli tören Türkiye'de gerçekleştirilen en geniş kapsamlı kategori oylaması özelliğini taşıyor ve "Türkiye Gençlik Ödülleri" iş, sanat ve spor camiasından birçok ünlü ismi bir araya getiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title