Haberler

Adanaspor, Samsunspor Hazırlıklarını Tamamladı

Ptt 1'inci Lig lideri Adanaspor, cuma günü saat 20.00'de sahasında oynayacağı zorlu Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Ptt 1'inci Lig lideri Adanaspor, cuma günü saat 20.00'de sahasında oynayacağı zorlu Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenmanda ısınma hareketleriyle başlayan turuncu beyazlılar, hücum varyasyonlarına yönelik taktik çalışmasıyla devam etti. Dar alanda çift kale maç yapan Adanasporlu oyuncular, 1 saat süren çalışmaları kültür fizik hareketleriyle tamamladı.

OKUL ZİYARETİ

Adanaspor takım kaptanı Merthan ile Cem Özdemir, Ahmet Dereli, Sabit Hakan, Mehmet Sak, Mehmet Sedef, kaleci Hayrullah, Ahmet Bahçıvan ve Serbay Can, Özel Umudum Ol Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcuları karşılarında gören öğrenciler büyük bir mutluluk yaşılarken, futbolcular öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla oyun oynadı.

'GÜZEL ZAMAN GEÇİRDİK'

Adanaspor takım kaptanı Merthan Açıl, bu tür sosyal faaliyetlerin zamanı olan herkesin yapması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Buradaki çocukların yardımdan çok sohbete ve farklı insanlar tanımaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle takım arkadaşlarımızla bir adım attık. Güzel zaman geçirdik, arkadaşlarımızla oyunlar oynadık sohbet ettik. Vatandaşlarımızın da bu tür eğitim merkezlerine gelmelerini ve bu konularda duyarlı davranmalarını temenni ediyorum. Umarım örnek teşkil ederiz ve ön ayak olabiliriz."

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Yereşen Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title