Haberler

Adanaspor, Bolu'da Kampa Girdi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi.

Abant yolu üzerindeki bir otelde kampa giren turuncu-beyazlı ekip, ilk antrenmanını teknik direktör Cihat Arslan gözetiminde kaptı.

Adana ekibi, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında gazetecilere bilgi veren Cihat Arslan, "Bolu, Türkiye'de kamp için mükemmel bir yer. Tesisler, ortam çok güzel. 25 kişi geldik. Adana çok sıcak olduğu için 3 kamp dönemi geçireceğiz. Toplamda 33 gün buradayız. Tabii buna izinler de dahil olmak üzere. Göksu Alhas evlendiği için gelemedi, Magaye Gueye'nin çocuğu oldu, o yüzden gelemedi. Bu sevinçli telaşlarımız da var. İnşallah onlar da bize uğur getirir." diye konuştu.

Arslan, iyi bir kamp dönemi beklediklerini ifade ederek, "Çünkü geçen yıl Adanaspor ilk yarı ilk 5'in içerisindeydi ama ikinci yarı çok önemli bir düşüş yaşadı. Takım olarak zor günler geçirdi. Biz tekrar bu takımı ayağa kaldırmak için geldik. Hep beraber bunu başaracak bir potansiyelimiz var." şeklinde konuştu.

"Amacımız şampiyonluk yarışında var olabilmek"

"Önemli oyunculara sahibiz." diyen Arslan, "Bu sezon amacımız tekrardan yapılanıp, tekrar şampiyonluk yarışında var olabilmek. Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Gazişehir Gaziantep, Boluspor ve Eskişehirspor gibi çok önemli rakiplerimiz var. Rakiplerimize saygı duyarak, kendi gücümüzü de bilerek takıma oyuncular alacağız." ifadelerini kullandı.

Arslan, takım karakteri ortaya çıksın diye önemli transferler düşündüklerini belirterek, "Önceliğimiz transferde de takıma sadece yetenek olarak değil, karakter olarak da katkı yapacak oyuncular. Adanaspor'u Süper Lig'e çıkarabilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"4 yerli transfer yapacağız"

Takımda 6 yabancı oyuncunun olduğunu anlatan Cihat Arslan, şunları kaydetti:

"Biz 5 yabancı kullanacağız bu sezon. Çünkü yabancıyı tribüne gönderdiğimizde bu, kulübe hem mali olarak yük geliyor hem de futbolcuların psikolojisi ve morali bozuluyor. Daha çok yerli transferi düşünüyoruz, 4 yerli transfer yapacağız. Mevkileri belli; bir sol bek, bir orta saha alacağız, sağ ön ve santrforla transferi kapatacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Cihat Arslan Adanaspor Bolu Politika Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title