Haberler

Adana Eski Eşini Öldürdü, 'Hep Kadınlar mı Ölecek?' Dedi

Adana'da, ayrılıp yeniden birlikte yaşamaya başladığı eski eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u tabancayla kurşun yağdırarak öldüren 28 yaşındaki Çilem Doğan, "Hep mi kadınlar ölecek?

Adana'da, ayrılıp yeniden birlikte yaşamaya başladığı eski eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u tabancayla kurşun yağdırarak öldüren 28 yaşındaki Çilem Doğan, "Hep mi kadınlar ölecek? Biraz da erkekler ölsün. Namusum için öldürdüm" dedi. Üzerinde İngilizce 'Verdiğin dersler için teşekkürler eski sevgili' yazılı tişört bulunan Çilem Doğan, koluna giren kadın polislerin arasında kelepçeli olan iki elinin başparmaklarını kaldırarak 'İşler yolunda' imasında bulundu.

Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan bir kız çocuğu babası Hasan Karabulut, dün evinin yatak odasında öldürülmüş bulundu. Olayla ile ilgili yapılan ilk incelemede, Hasan Karabulut'un vücudunda yakından sıkılmış 6 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Cinayeti araştıran polis ekipleri, katil zanlısının, boşanıp beraber yaşadığı Çilem Doğan olduğunu belirledi. Çilem Doğan, babasının evinde yakalanarak gözaltına alındı.Katil zanlısı genç kadın, evliliklerinin ilk gününden beri Hasan Karabulut'tan şiddet gördüğünü ileri sürerek, "Sürekli dövüyor, şiddet uyguluyordu. Bu konuda Bağlar Polis Merkezi'ne verdiğim şikayet dilekçesi de ifade de var. Olayın olduğu gün sabaha karşı eve geldi. Biraz uyuduktan sonra kalktı, benden valiz hazırlamamı istedi. Ben de ne yapacağını sordum, 'Birlikte Antalya'ya gideceğiz, fuhuş yapacak, para kazanacaksın' dedi. Karşı çıkınca da dövmeye başladı. Üzerime abanıp, yatağın üzerinde dövüyordu, aklıma yastığın altındaki silah geldi. Hasan'a ait silahı uzanıp aldım, peş peşe ateş ettim. Sonra da kızımı alıp, kapıyı kilitleyip evden çıktım" diye ifade verdi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Çilem Doğan, bileklerinde kelepçe olduğu halde, koluna giren kadın polislerin arasında sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Üzerinde İngilizce 'Verdiğin dersler için teşekkürler eski sevgili' yazılı tişört bulunan katil zanlısı genç kadın, cinayeti namusu için işlediğini ileri sürdü. Rahat hareketleriyle dikkat çeken ve kendinden emin adımlarla yürüyen Çilem Doğan, sağlık kontrolünün ardından Adliyeye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Karabulut Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

500

Yorumlar (2)

meliha:

Uzaktan dawulun sesi hos qelirmis. Butun barlarda kominist war ama kalkip fuhus yaptirmiyolar bazilari haric o isi yapmak istiyorlar geliyor is istiyorlar weriyolar kimse kolundan tutup gel burda bu isi yap demiyor yukardaki bey efendi. Babasi o isi yapiyr diye kiz fuhus yapmak zorunda deqil sen acik acik senin babanda oyle kocan dediyse swnde yapsaydin o isi demeye qetiriyn. Belli ki Hasan senin biseyin ki sen hasani koruyorsun laf soyletmiyor babasina anasina atiyorsun lafi. Kiz zor seyler yasamasa bu yasta hele ki bi tane yawrusu warken bu hatayi niye yapsin. Kadina ne yaptiysa artik son raddeye qetirmis cinnet qetirtmis kadina her iki tarafta da suc wardir kimse kimseyi suclayamaz. O adam allah katinda hesbini verecek. O kizda allah katinda hesabini werecek. Biz burda kalkip yorum yaparak kotuluyemeyiz kimseyi. Sen de dis kapinin mandalisin bende o yuzden konusma kimsenin hakkinda bilip bilmeden. Allah olenin mekanini cennet etsin masumsa. Kizi da tez zamanda kurtarsin masumsa..

0
0
yanıtYanıtla
DEDESiVANLInenesiKAYSERİLİYALNIZKOVBOY:

Mademki şiddeti kınıyoruz hanımefendinin hep kadınlarmı ölecek olarak ifadesi hatalı olmuş ne erkek tarafından kadına şiddet vahşet olsun nede kadın tarafından olsun. Bir bayana yakışır ifade değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title