Haberler

Adana'daki Çifte Cinayet

Merkez Seyhan ilçesinde 15 dakika arayla öldürülen doktor ve kadının aynı silahla vurulduğu tespit edildi Ölen kadının eşi cinayet zanlısı olarak aranırken doktor ve kadının telefon görüşme ...

Merkez Seyhan ilçesinde 15 dakika arayla öldürülen doktor ve kadının aynı silahla vurulduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, doktor Cengiz Ünal'ın (42) öldürüldüğü Denizli Mahallesi 57226 sokaktaki boş kovanlarla, olaydan yaklaşık 15 dakika sonra Semra O'nun (34) öldürüldüğü Narlıca mahallesindeki evinde bulunan 7.65 milimetre çapındaki boş kovanların aynı silahtan çıktığını belirledi.

Bu arada, Cengiz Ünal ile Semra O'nun cep telefonlarında karşılıklı arama ve mesaj kayıtlarına rastlandığı, Semra O'nun olaydan 4 gün önce ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.

Cinayet zanlısı olarak aranan Semra O'nun eşi M.N.O'nun (40) yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Şüphelinin inşaat işçisi olarak çalıştığı Irak'tan yaklaşık 3 ay önce döndüğü, tekrar yurt dışına çıkma  ihtimaline karşı önlem alındığı belirtildi.

Narlıca 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor Cengiz Ünal, önceki gün evine giderken, başında kask bulunan motosikletli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Olaydan yaklaşık 15 dakika sonra, 3 çocuk annesi Serap O. evinde tabancayla vurularak öldürülmüş, evin yakınında terk edilmiş motosiklet ve kask bulunmuştu. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Ünal Narlıca Seyhan Politika Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Bakmadan Geçme

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title