Haberler

Adana'da 3 Günde 3 Ayrı Olayda 9 Kişi Öldürüldü

Adana'da 3 gün içerisinde 3 ayrı olayda 9 kişi öldürülürken, 6 kişi de şüpheli şekilde ölü bulundu.

Adana'da 3 gün içerisinde 3 ayrı olayda 9 kişi öldürülürken, 6 kişi de şüpheli şekilde ölü bulundu.

Mart ayında ilk cinayet, Adana'nın Ceyhan ilçesinde 5 Mart günü öğleden sonra meydana geldi. Kösreli beldesi ile Azizli köyü arasındaki bir tarlada meydana gelen olayda, aralarında yıllardır tarla anlaşmazlığı bulunan Mazı ve Tan ailelerinin üyeleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tarlada her iki ailenin üyeleri birbirlerine silahlar ile ateş açtı.

Jandarmanın müdahale ettiği çatışmada Yunus Yılmaz, İsmail Tan, Mehmet Tan, İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Mazı ile oğlu İlker Mazı hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Ahmet Çetin, Hasan Taşyürek, Nafi Tan, Uğur Mazı, Ufuk Mazı Ceyhan Devlet Hastanesi'ne, Hacı Ali Çetin ve Uğur Çetin Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olaydan sonra 3 kişi de gözaltına alındı. Hastanede tedavi gören 7 kişiden 2 kişi ise hala hayatta kalma mücadelesi veriyor.

"30 LİRA İÇİN 3 ÖLÜ"

Ceyhan'daki cinayetin ardından 7 Mart 2013 günü öğle saatlerinde ise DSİ'den şoför olarak emekli olan ve merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'ndeki Yağmur Apartmanı'nda yönetici cinnet getirdi. Apartman yöneticisi Yahya Kaya (52), 9. katta oturan Nurcan Özdamar'dan (50) aidat istemek için kapısını çaldı. Ancak eski yönetici olan kadın aidat parasını vermek istemedi bu nedenle tartışma kavgaya dönüşünce Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Şensoy'u da (54) kapısını açıp dışarı çıktı. Kavgaya müdahale etmek istedi. Ancak yönetici önce kadını ardından kendisine müdahele etmek isteyen polis memuruna ateş edip ikisini de öldürdü. Daha sonra dışarı çıkan komşularına da ateş etti ancak şans eseri yaralanan ya da ölen olmadı. Yönetici daha sonrada kendi kafasına sıkıp intihar etti.

"11 YAŞINDAKİ KIZINA TACİZ EDEN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ"

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ise bu kez merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi, 1189 Sokak'tan cinayet haberi geldi. Emrullah Baykuş (48) ile dini nikahla evlenen 4 çocuk annesi Derya Işık (32) ikizlerinden E.B'nin (11), babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyince inanmadı. Ancak E.B'nin son zamanlarda tacizlerin arttığını söyleyerek annesinden yardım istedi.

İddiaya göre, 6 Mart Çarşamba günü bakkala ekmek alacağını söyleyen ancak somyanın altına gizlenen Derya Işık, kocasının kızına cinsel tacizde bulunduğunu gördü. Derya Işık gece 01.00 sıralarında kocasını yatağında uyurken tabancayla başından vurarak öldürdü. Genç kadın, daha sonra polisi arayıp kocasını öldürdüğünü söyleyerek olayda kullandığı silahla birlikte teslim oldu.

E.B'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çiftin çocukları ise devlet koruması altına alındı. 11 yaşındaki E.B. ise ifadesi alınmak üzere çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Derya Işık'ın emniyetteki sorgulamasının sürdüğü bildirildi.

Bu cinayetlerle birlikte Adana'da 3 günde 9 kişi öldürüldü. Adana'da son 3 günde cinayetlerin dışında 6 kişi de ölü bulundu. Şüpheli ölümlerle birlikte Adana'da 3 günde 15 kişi hayatını kaybetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Tan Mehmet Tan Kösreli Ceyhan Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title