Haberler

Adalet Bakanı İpek: O Gülümseme Refleksti

Güncelleme:

Adalet Bakanı Kenan İpek, Ankara'daki katliam sonrası yapılan basın açıklamasındaki gülümsemesinin nedenini 'İstifa sorusuna verilen refleks' olarak açıkladı.

Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Kenan İpek Ankara saldırısına ilişkin devletin bu konuda yoğun bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Bakan İpek, "Yapılan bir haber nedeniyle aranan çok önemli bir fail firar etti. Toplam 9 kişi aranıyor. Basınımız bu sorumlulukla hareket etmeli. Güvenlik zaafı varsa bu kamuoyula paylaşılacak" dedi.

GÜLÜMSEMESİ REFLEKSMİŞ

Bakan İpek'in saldırı sonrasında yapılan basın toplantısında kendisine yöneltilen istifa sorusuna gülümseyerek yanıt vermesi tartışma konusu olmuştu. İpek, bu hareketin refleks olduğunu söyleyerek, istifa sorularına yanıt vermeyi düşünmediğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kenan İpek Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (71)

XANAX:

Herşeyiniz reflex zaten. Koltuk sevdanız da reflex, tarafsızlık ilkesini ihlal etmeniz reflex , 102 can gitti onlar da reflex. . . Alayınız reflex !

26
15
yanıtYanıtla
drhtb:

tc de tarafsız bir cumhur başkanı oldumu ben niye görmedim

yanıt0
yanıt1
Diyarbakırlı:

bukadar insanlar taraflı olmuş yani adam nerde gülüyor hemen senaryolar diziyorsunuz Kılıçdar oglu diyor terör silahla çözülmez neyle çözecen çiçek vererekmi, HDP nin kırdıgı potların hadi hesabı yok kimse onlara birşey demiyor, Turkiyeyi YIKSA MEDYA YIKACAK

19
21
yanıtYanıtla
amed:

o pis agzinla amedi kirletme işidci.

yanıt19
yanıt17
TEŞEKKÜRLER AKP Lİ KOYUNLAR.:

BÖYLE MİLLETE BÖYLE ADAMLAR YAKIŞIR. YÜZDE 40 SAYESİNDE DÜNYAYA REZİL OLDUK YETMEDİ AŞAĞILANDIK.

32
6
yanıtYanıtla
Gölbaşından Ak PartiMobil-ANDROID:

Teşekkürler Ak Partiden ol-ma-yan koyunlar (hdp-chp-mhp ve diğerleri) yani vatan hainleri...

11
24
yanıtYanıtla
önce vatan:

cebin para görüyor ki bu kadar net konuşuyorsun, hdp ile mhp aynı kefeye koyme çünki adama sorarlar otobüslerle vatan hayinlerini kim getiripte memlekete saldı diye.

yanıt4
yanıt5
Şah:

1 kasımda def olup gideceksiniz inşallah

28
3
yanıtYanıtla
ÖNCE İNSAN:

BİLİNÇ ALTINDA YATAN DÜŞÜNCENİN AÇIĞA ÇIKMASIDIR.

25
4
yanıtYanıtla
Dadaş:

Bomboş bir insanın bomboş ve saçma bir açıklaması. Refleksmiş. Se git babanı kandır.

19
9
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title