Haberler

Adalet Bakan Yardımcılığına atanan Uğurhan Kuş kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Adalet Bakanlığı yardımcılıklarına Zekeriya Birkan, Şaban Yılmaz ve Uğurhan Kuş atandı. Peki Uğurhan Kuş kimdir?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Adalet Bakan Yardımcılıklarına Zekeriya Birkan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz ile Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş atandı. Adalet Bakan Yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Uğurhan Kuş kimdir?

UĞURHAN KUŞ KİMDİR?

Uğurhan Kuş, 1973 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde doğdu. Ailesinin uzun zaman önce Tokat'ın Turhal ilçesine göç etmesi nedeniyle ilk ve orta öğrenimini Turhal ilçesinde tamamladı.

1997 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Uğurhan Kuş sırasıyla Şebinkarahisar, Çelikhan, Dursunbey, Silivri, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılıkları ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı vekilliği görevlerinde bulundu.

Başsavcı Kuş, son olarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı. Evli olan Kuş, iki erkek bir kız olmak üzere üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Zekeriya Birkan Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title