Haberler

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ kimdir?

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, dün akşam evlendi. Orhun Yazıcı ile evlenen Seda Başbuğ ismi, internetin en çok aranan ismi haline geldi. Peki Seda Başbuğ kimdir, kaç yaşındadır? İşte Seda Başbuğ hakkında merak edilenler...

Seda Başbuğ, Acun Ilıcalı'nın ilk eşi olup 1988 yılında evlendiler. 1993 yılında ise boşandılar. Seda Başbuğ, dün akşam Orhun Yazıcı ile dünyaevine girdi. Bu haber ile birlikte internette Seda Başbuğ ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki Seda Başbuğ kimdir, kaç yaşındadır? Seda Başbuğ'un merak edilen hayatı haberimizde.

SEDA BAŞBUĞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti. Kamuoyundan uzak duran Seda Başbuğ, medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi. Seda Başbuğ, 22 Haziran 2019 tarihinde Orhun Yazıcı ile evlendi.

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ kimdir?

ACUN ILICALI'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşinden bir, ikinci eşinden 2 ve son eşinden 1 olmak üzere toplam 4 kız çocuğu var.

BANU ILICALI : Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı babası ile birlikte çalışıyor. Geçtiğimiz yıl Banu Ilıcalı'yı evlendiren Acun Ilıcalı, kızına hayli düşkün. Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliğinden.

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ kimdir?

YASEMİN VE LEYLA ILICALI : Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi Zeynep Ilıcalı ile olan evliliğinden 2 kızı var. Kızlarından birinin ismi Yasemin, diğerinin ismi Leyla Ilıcalı.

MELİSA ILICALI : Acun Ilıcalı'nın en küçük kızı Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden dünyaya geldi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alparslan Türkeş Acun Ilıcalı Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title