Haberler

Acarlar Belediye Başkanlığı Koltuğuna Oturan Ölüyor

Güncelleme:

Aydın Acarlar'daki Belde Belediye Başkanları Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım'dan sonra 2 yıldır Acarlar koordinatörlüğü yapan Belediye Meclis Üyesi Cevdet Şentürk de vefat etti.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde daha önce belde belediyesi olan Acarlar'da Belediye Başkanlığı yapan 3 kişi bu koltukta öldü. Belde, mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan 66 yaşındaki Cevdet Şentürk'te o koltuğa oturduktan iki yıl sonda kanser öldü ve bu koltukta ölen 4'üncü isim oldu.

4. ÖLÜM

İncirliova Belediye Meclis Üyesi MHP'li Cevdet Şentürk, karaciğer yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Beldeden mahalleye dönen Acarlar'daki makamda Belde Belediye Başkanları Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım'dan sonra 2 yıldır Acarlar koordinatörlüğü görevinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Cevdet Şentürk de vefat etti. Şentürk'ün ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

YAKINLARI YIKILDI

Acarlar Belde Belediyesi'nde başkanlık makam koltuğunda Yunus Şentürk, Adnan Yıldız, Cafer Yıldırım ve mahalle olduktan sonra meclis üyesi olan Cevdet Şentürk hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası olan Şentürk'ün ölümü, sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin yarın Acarlar Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cevdet Şentürk Yunus Şentürk Acarlar Aydın Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (5)

salak koyunlara:

Saray bozuntusunu oraya bir kere oturtsanıza.

19
11
yanıtYanıtla
nevşehirli:

Canı veren de alan da ALLAH dır. Koltuk bahane, Yani Vadesi yeten gider. ALLAH RAMET EYLESİN . Ailesine de sabır versin.

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Çalışanlar sorguya alınsın, hatta değiştirilsin. Bi hesabı olan manyağın biri zehirlio olabilir, ayrıca manyaksa zaten hesap kitap aramamak gerek. Seri katiller öldürmek için sebep aramazlarmış. Bu kadar tesadüf tesadüf müdür sizce???

1
1
yanıtYanıtla
ramazn:

darısı TÜRKİYE ĞÜZEL BOLCİÇEKLİ HERTARAFYEŞIL AYDINLIKLARLADOLU ĞÜNLERİ BEKLİYORLAR HERKESİM KARANKIKTAN ÇIKMAK İSTİYOR MİLLET BUNALDI saraya

0
2
yanıtYanıtla
aydınlı:

acarlar mahalle olmadığı mı? koltuk mu kaldı oturacak. . . . 12 bin nüfuslu kasaba . . . her evde en az 10 kişi yaşıyor. . . . bağlı olduğu İncirliova ilçesi ile neredeyse aynı nüfusu var?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title