Haberler

Abdullah Gül: Bizleri Siyasete Erbakan Hoca Kazandırdı

Güncelleme:

Kayseri'de merkez Melikgazi Belediyesi'nce yaptırılan Necmettin Erbakan Parkı'nın açılışına katılan Abdullah Gül, "Siyasete atılmamıza Erbakan Hoca vesile oldu" dedi.

Onbirinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'de merkez Melikgazi Belediyesi'nce yaptırılan Necmettin Erbakan Parkı'nın açılışını yaptı. Gül, "Erbakan, Türkiye'nin yerli düşüncesini, milli görüşünü, Anadolu ruhunu tekrar herkesin bilincine getiren, Türkiye'yi bilinçlendiren ve hepimizi siyasete bu şekilde sokan insan. Bana da birçok arkadaşımıza da rahmetli Erbakan Hoca vesile oldu, o bizleri siyasette kazandırdı." dedi.

40 BİN METREKARALİK PARK AÇILDI

Onbirinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Melikgazi Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi'nde yaptırılan Necmettin Erbakan Parkı'nın açılışına katıldı. Gül, oğlu Ahmet Münir Gül ve gelini Ayşe Zehra adına Abdullah Gül Üniversitesi Mimar Sinan Kampüsü'nde oluşturulan hatıra ormanına fidan diktikten sonra, programda olmamasına Şirintepe Mahallesi'nde Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan 40 bin metrekarelik alana kurulan Necmettin Erbakan Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. Gül, gece karanlığında yapılan açılışta Erbakan'ın Türk siyasi hayatında çığır açtığını söyledi.

"BİZİ SİYASETE ERBAKAN SOKTU"

Erbakan'ı her zaman rahmetle andıklarını dile getiren Abdullah Gül, şunları söyledi: "Necmettin Erbakan Türkiye'nin yerli düşüncesi, milli görüşü, Anadolu ruhunu tekrar herkesin bilincine getiren, Türkiye'yi bilinçlendiren ve hepimizi siyasete bu şekilde sokan insan. Bana da, birçok arkadaşımıza da rahmetli Erbakan Hoca vesile oldu, o bizleri siyasete kazandırdı, Türk devletine kazandırdı ve o bizlere halka hizmet etmenin yolunu açtı. Dolayısıyla kendisine sadece bizler değil, bütün Türkiye, vaktiyle sevsin sevmesin, kendisinin başkanı olduğu partide de oy versin vermesin bütün Türkiye vatandaşları hepsi saygı ve sevgi gösterir. O artık Türkiye'nin bir mirasıdır ve dolayısıyla herkesindir. Onun için partili partisiz kim olursa olsun herkes onun hatırası önünde de saygıyla eğilir."

ERBAKAN'IN OĞLUNA EL HALISI

Konuşmaların ardından Abdullah Gül, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından kurdele kesilerek park açıldı. Açılış sırasında Belediye Başkanı Büyükkılıç, Fatih Erbakan'a günün anısına, el dokuması Yahyalı halısı armağan etti.

GÜL SABAH KAHVALTISINI BAĞDA YAPTI

Abdullah Gül, geceyi babasının evinde geçirerek, annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi ve kardeşi Macit Gül ve yakınlarıyla özlem giderdi. Gül, bu sabah da AGÜ Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinden işadamı Süleyman Çetinsaya'nın Talas ilçesindeki bağevinde kahvaltıda, dostları ve eski arkadaşları ile bir araya geldi. Abdullah Gül, akşam üstü Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK kuruluşu tarafından düzenlenen serginin açılışına katıldıktan sonra özel uçakla İstanrbul'a hareket edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan Abdullah Gül Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (2)

mahmut:

O yüzden şimdi cezasını çekiyor ahirette

0
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

onun içinmi erbana ihanet ettiniz. . . . . . . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title