Haberler

Abdulkadir Selvi: Başbakan Ters Köşe Yapabilir

Güncelleme:

Yenişafak yazarı Abdulkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ın ailesi sıcak bakmadığı için Köşk adaylığından vazgeçebileceğini iddia etti.

Türkiye ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, Başbakan Erdoğan'ın aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

ERDOĞAN TERS KÖŞE YAPAR MI?

Konuyla ilgili AK Parti kulisleri farklı görüşler hakim. Başbakan Erdoğan'ın partinin başında kalmasını isteyenler kadar, Köşk'e çıkması yönünde görüş belirtenler de var. Hükümete yakınlığıya bilinen Yenişafak yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında farklı bir iddiayı gündeme getirdi. Erdoğan'la uçakta yaptıkları sohbetle ilgili detayları okurlarıyla paylaşan Selvi, Başbakan'ın aile baskısı nedeniyle "Köşk" adaylığından vazgeçebileceğini belirtti.

EMİNE ERDOĞAN SICAK BAKMIYOR

Yazısında özellikle Emine Erdoğan'ın Başbakan'ın "Köşk" adaylığına sıcak bakmadığını belirten Selvi, şu ifadelere yer verdi: "Yakın çalışma arkadaşları Başbakan'ın adaylığını bekliyorlar. Ama hepsinde, 'Son dakikada bir ters köşe yapar mı?' kaygısı yok desem yanlış olur. Böyle düşünmelerinin en önemli nedeni Emine Hanım başta olmak üzere ailenin Cumhurbaşkanlığı konusuna sıcak bakmaması. Ancak ailenin tavrında da bir esneme olduğu, Çankaya konusunu yeniden değerlendirdikleri yönünde."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

500

Yorumlar (136)

KIRSEHIRLIbozlakco0040@gmail.com:

Gec sen onu...Abdullah Gulun karisi firstlayd oldu diye hala kadinla küs gezen bu emine hanim degilmi?Bence erdoganin cumhurbaskanligini erdogandan daha cok arzulayan emine hanimdir...aslinda istemiyorduda halk boyle istedi ne yapalim imaji verilmeye calisiliyor...hem erdogan cumh.olsa kac yazar...

44
9
yanıtYanıtla
Mardinli Bilallg_cep@hotmail.com:

Yakışır sana cumhur baba olmak yola devam yakışır sana mahşer arslanı

14
30
yanıtYanıtla
demokrat:

Evvela hesaba bakalım: Yüzde 43 eksi seçim hilesi eksi güvenlik ihmalı eksi kazalar olanağan eksi vatantaş tekmelenmesi eksi Kurtun şiddete kurbanlığı eksi memleketin bölünmesi eksi kötüleşen ekonomi eksi sahte diploma eksi sahte saaat faturası eksi Kabataş ve cami yalanı ediyor KOLTUK gitti.

25
17
yanıtYanıtla
Sene kac ???Dnbsk@hotmail.de:

Niye chp mi hükümet olacak

yanıt0
yanıt0
cemo:

canını yeğerimi tayip baba

12
24
yanıtYanıtla
duhanlale@hotmail.de:

Cok daha beklersiniz karsinizda korkak bir basbakan yok

13
17
yanıtYanıtla
suleyman guvens.guven.@hotmail.com:

korkak değilse neden 300 koruma polisiyle geziyor ve neden 17 aralıkta tüm hukuku ayaklar altına alarak kendi çıkarları doğrultusunda yasalar çıkarıp hırsızları korudu?

yanıt0
yanıt0
111:

anlaşıldı kaybedeceğini anladı

18
12
yanıtYanıtla
Wayyyyy beeeeDnkfk@hotmail.de:

Kime karsi hahajaj

yanıt0
yanıt0
DEMOKRAT KURT:

HERHALDE HANIMI BEY CEKIL ARTIK YUKUMUZU ALDIK,KASALARI DOLDURDUK ARTIK BASIMIZA BIRSEY GELMEDEN VAZGEC FISILDAMIS OLABILIR

16
14
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title