Haberler

Başkan Çat'ın Vatandaş Buluşmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın vatandaş buluşmaları devam ediyor.

Belediye Başkanını mahallelerine davet eden vatandaşlar taleplerini, isteklerini rahat bir şekilde bildirme imkanı, Belediye hizmetleri için deteşekkür etme fırsatı buluyorlar.

Geçtiğimiz Hafta Hacı Seyit Ali Mahallesindeki toplantının ardından bu kez Toki Konutlarında gerçekleştirilen toplantıda Pınarbaşı Mahalle muhtarı Mustafa Çağlayan, Toki konutları sakinleri Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ile bir araya gelerek konutlarda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Başkan Çat konut sakinlerinin yaşadıkları sorunları dinleyerek talepleri aldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Toki konutlarındaki vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi, eksikliklerin ve yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırmasına yönelik olarak ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni çalışmalar yapacaklarını kaydeden Başkan Çat ;" Burada daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak, tabiat ve doku yönüyle sizlerin keyif alarak yaşayacağınız huzurlu bir ortama dönüştürmek için elimizdeki tüm imkanları kullanacağız" dedi.

Toki konutlarındaki parkların fiziki koşullarının iyileştirilmesini sağlayacağını belirten Başkan Çat vatandaşlardan da yapacakları bu çalışmalardan sonra parklara sahip çıkmalarını, koruyup kollamaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

Seydişehirlilerden aldıkları emanet doğrultusunda 52 aydır şeffaf, kararlı ve planlı bir yönetim anlayışıyla , mevcut sınırlı kaynaklara rağmen oldukça hummalı, gayretli ve azimli çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ;"vatandaşımızın memnuniyeti ve mutluluğu bizim için her şeyden önce gelir" dedi. Gerçekleştirdikleri hizmetlerde 'Önce İnsan' İlkesiyle hareket ettiklerini ve 'İyi ki Seydişehir'de Yaşıyorum'' düşüncesini yüreklere kazıyacak hizmetlerle vatandaşın karşısına çıktıklarını belirten Başkan Çat şunları söyledi; " Seydişehir'li vatandaşlarımıza temenni bazındaki vaatlerimizi gerçekleştirdiğimiz gibi Seçim beyannamemizde olmamasına rağmen Seydişehir'in yaşadığı büyük problemlere de kalıcı çözümler getirdik" dedi.

Peygamber Efendimizin 'insanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir' düsturundan yola çıkarak hizmet etmeyi ibadet saydıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Belediyelerin gelirleriyle ayakta duran ve yaptıkları yatırımlarla hizmet sunan kurumlar olduğunu belirten Başkan Çat; "Gelirlerimiz arttığı sürece vatandaşlarımıza vereceğimiz hizmetlerimizin kalitesi de artacaktır" dedi.

Toki sakinleri de şimdiye kadar yaptıkları hizmetler ve bundan sonra verecekleri destekler için Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundular.Çocuklara yakınlığını her fırsatta gösteren Belediye Başkanı Abdulkdir Çat'a çocukların ilgisi de bir hayli yoğundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Çağlayan Abdulkadir Çat Seydişehir Toki Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title