Haberler

ABD Polisi İntihar Etmek İsteyen Felçliyi Vurdu

Güncelleme:

ABD'nin Delaware eyaletinde polislerin, kendilerine silah çektiğini iddia ettiği tekerlekli sandalyedeki belinden aşağı felçli genci silahla vurarak öldürmesi, tepki çekti.

ABD'nin Delaware Eyaleti'ne bağlı Wilmington kentinde polis, tekerlekli sandalyede silahlı olduğunu düşündüğü bir adamı kurşun yağmuruna tuttu. 19 yaşındaki Jeremy McDole isimli felçli adam olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı görgü tanıkları tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

ÇEVREDEKİLERE SİLAHINI DOĞRULTTU İDDİASI

Felçli McDole'un 4 polis tarafından vurulması büyük tepki yaratırken, Wilmington polis sözcüsü, bir ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis memurlarının, McDole'un çevredekilere silahını doğrulttuğunu gördüğünü söyledi. Polis memurlarının, McDole'u bu nedenle vurdukları açıklandı.

"ONU ÖLDÜRMELERİ TAMAMEN İNFAZ"

Ancak sokak ortasında öldürülen felçli adamın ailesi, McDole'un öldürülmeden de etkisiz hale getirilebileceğini söyleyerek, polis teşkilatından şikâyetçi olduklarını belirtti. Genç yaşta arkadaşının bacağına ateş etmesi sonucu tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan McDole'un annesi Phyllis, "Oğlum bir buhran geçiriyordu. Görgü tanıkları silahı başkalarına değil, kendisine doğrulttuğu ve intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Onu öldürmeleri tamamen bir infaz." derken, kız kardeşi Letesha Green ise "Tekerlekli sandalyede olan bir adama neden elektroşokla müdahale etmiyorsunuz. Kardeşimi resmen katlettiler." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Delaware Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (8)

coni:

bizim polislerimizde pkklılra bu şekilde davranmalı

37
1
yanıtYanıtla
zırtapoz:

yatın kalkın bizim imanlı polislerimize dua edin

22
2
yanıtYanıtla
Hakan:

sende yat kalk darbe sırasında sırpların yaptığı işkenceleri yapmadıkları için tsk ya dua et.

yanıt0
yanıt2
EmreMobil-IOS:

Turkiyeye getirseler boyle yasayi keske bakim ozman molotofculari bidaha sokaga cikiyomu . Polis olecegine taskinlik yapip yagmacilar olsun. Haberleri simdiden goruyom flas flas flas polis kendi halkini vuruyor.

18
3
yanıtYanıtla
esmerMobil-ANDROID:

Amerikan polisi böyle bir pislik işte.türkiyede olmuş olsa bütün dünya ayağa kalkar

12
1
yanıtYanıtla
açe:

işte amerika sılahlı oldugunu dusunduğu gencı vurması çok normal orası adaletli ve herkesin yaşadığı ulke bu sayede terör olamaz orda yasaları kuvvetlide ondan surıyede yasamı var ırakta yasamı var teksas herkesde sılah kendı halkına kursun sıkan ınsanı yaşatırmısın surıyede ırakta yaşatmışlarkı birbirlerini öldürdülerfarklı etnık guruplar insan gibi beraber yaşamayı öğrenemediler avrupalılardan şimdide halk kalmadı oldu yada göç etti perişan halleri cocukları denızlerde boguluyoryaşamakuğruna

2
0
yanıtYanıtla
TC Malatyalı Mobil-ANDROID:

Abd li ihtiyar avratlar osmanlı dedelerimiz i iyi tanır O

0
0
yanıtYanıtla
Ali durmazMobil-IOS:

Bütün polislere ve askerlere sonsuz saygi duyuyorum cünkü onlar bizim korumalarimiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title