Haberler

ABD'li Senato Üyeleri Bilgilendirildi

Güncelleme:

ABD'li senato üyelerine Batı Akdeniz anlatıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), ABD'nin Florida Eyaleti'nden senatör ve temsilcilerinden oluşan heyeti bilgilendirdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin davetlisi olarak Isparta'ya gelen ABD Florida Eyaleti Senotosu'nun senatör ve temsilcilerinden oluşan 9 kişilik heyet, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki (ITSO), ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan ve ITSO yönetim kurulu üyeleri, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve TKDK Isparta İl Koordinatörü Ramazan Çelebi ile biraraya geldi.

Konuk heyeti Isparta'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaçıkoç ile ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan, hem dostluk pekiştirip hem de işbirliği için adımlar atmak istediklerini belirtti. Genel Sekreter Tuncay Engin BAKA, Isparta İl Koordinatörü Ramazan Çelebi de TKDK hakkında konuk heyete tanıtıcı bilgiler verdi.

BAKA Dış İlişkiler ve Tanıtım Birim Başkanı Mehmet Pehlivan da, ABD'li heyete Isparta, Antalya ve Burdur'un yatırım fırsatları ile alanları, sektörleri, Batı Akdeniz'in turistik değerleri ve yatırım potansiyeli fırsatları yatırım açısından güçlü yönlerini içeren sunum yaptı.

ABD'li heyet üyeleri de, işbirliği için hazır olduklarını ve Isparta'da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Hüseyin Kaçıkoç Tuncay Engin Isparta Çelebi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title