Haberler

AB 7. Çerçeve ve Horizon 2020 Programları Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı Avrupa Birliği Çerçeve Programlar Ofisi tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen AB 7. Çerçeve ve Horizon 2020 (H2020) Programları düzenlendi.

TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı Avrupa Birliği Çerçeve Programlar Ofisi tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen AB 7. Çerçeve ve Horizon 2020 (H2020) Programları Üniversite başlangıç seviyesi eğitim ve bilgilendirme toplantısı 21 Haziran 2013 tarihinde Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Orhan UZUN'un açılış konuşmasının ardından toplantı kapsamında, AB 7. Çerçeve Programı, AB Çerçeve Programları, Çağrı ve Proje Sunma Döngüsü, 7. Çerçeve Programında Ülkemizden Başarılı Proje Örnekleri, Horizon 2020 Programı, Horizon 2020 Bilgi Kaynakları, Horizon 2020'de Yer Almanın Kazançları, Ulusal Koordinasyon Ofisinin Ortaklık Kurmaya Yönelik Faaliyetleri ve Destekleri konularında TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı Avrupa Birliği Çerçeve Programlar Ofisinden Uzm. İlknur YILMAZ ve Uzm. Yavuz BAYHAN bilgilendirme yapmıştır.

Toplantı sonrası Uzmanlarımız katılımcıların sorularını yanıtlamış, akabinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Orhan UZUN kapanış konuşması yaparak konuşmacılara çeşitli armağanlar takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Avrupa Birliği Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title